Glazba

Beyonce i Jay-Z daju doživotne karte veganima

Pjevačica je objavila taj natječaj ovaj tjedan na Instagramu u znak potpore projektu Greenprint.
Lifestyle / Zabava | 01. 02. 2019. u 10:33 Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glazbene zvijezde Beyonce i Jay-Z daju svojim obožavateljima priliku da osvoje doživotne besplatne karte za njihove koncerte u zamjenu za jednomjesečni prelazak na vegansku prehranu.

Pjevačica je objavila taj natječaj ovaj tjedan na Instagramu, gdje ima 123 milijuna pratitelja, u znak potpore projektu Greenprint, koji ohrabruje ljude da smanje svoj negativan utjecaj na okoliš tako da usvoje prehranu temeljenu na namirnicama biljnog porijekla, prenosi HINA.

Obećala je da će jesti doručak na biljnoj bazi te da ponedjeljkom neće jesti meso, dok je Jay-Z obećao da će jesti dva obroka dnevno temeljena na biljnoj prehrani.

Taj projekt je zamisao Beyoncinog osobnog trenera Marca Borgesa, koji je u prosincu objavio knjigu "The Greenprint" u kojoj objašnjava svoju biljnu prehranu i plan vježbanja. Pjevač i njegova supruga napisali su predgovor za tu knjigu.

Studija u časopisu Science objavljena u lipnju prošle godine zaključila je kako bi izbjegavanje mesa i mliječnih proizvoda omogućilo smanjivanje utjecaja na okoliš.

Prema pravilima natječaja, jedan obožavatelj dobit će dvije karte za službenu koncertnu turneju Beyonce i/ili Jay-Z za idućih 30 godina.

Kopirati
Drag cursor here to close