Mali Marijan

Beljo o ''Hajduku'': Ovaj film je odličan za ovo vrijeme

Već ranije, Beljo je govorio o fascinaciji likom i djelom ovog hajduka, te je otkrio da je po Mijatu Tomiću dao ime svom sinu. Beljo nije krio zadovoljstvo jer je film konačno predstavljen javnosti  
Lifestyle / Zabava | 06. 10. 2017. u 13:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Film je jako zanimljiv i mislim da će publika uživati. Što je najvažnije, film pokazuje zašto je baš Mijat bio poseban i zašto je uspio da toliko dugo hajdukuje. Narod i dobri ljudi, bez obzira tad na vjeru i  naciju su ga voljeli, a, po mom mišljenju, to je razlog zašto je izdržao toliko dugo, naravno, uz svoju inteligenciju, ludu hrabrost, srce i sposobnost'', izjavio je Damir Beljo najbolji bh. profesionalni bokser i višestruki prvak povodom pretpremijere filma ''Hajduk''.

Naime, sinoć je u Hrvatskom domu hercega Stjepane Kosače u Mostaru premijerno prikazan film u kojem je opisan život najpoznatijeg hajduka s ovih prostora, Mijata Tomića.

Scenarij i režiju filma potpisuju bračni par Mara i Branko Perić, a uz Josipa Tabaka, Gorana Grgića, Borka Brajovića, Sade Seferovića, Amera Tarabara i drugih, jednu od glavnih uloga u njemu je ostvario Beljo.

Već ranije, Beljo je govorio o fascinaciji likom i djelom ovog hajduka, te je otkrio da je po Mijatu Tomiću dao ime svom sinu. Beljo nije krio zadovoljstvo jer je film konačno predstavljen javnosti.

''Ovaj film je odličan za ovo vrijeme, za ovu zemlju, za čitavu regiju, da pokaže da su se ljudi, pravi ljudi, držali zajedno i za vrijeme turske vladavine bez obzira na vjeru i naciju. Sretan sam i ponosan što sam dio ove priče, jer se radi o posebnom čovjeku, velikanu, a, iskreno, malo i budali, kad sve bolje sagledaš. Vjerujem da će publika uživati, te da će se na ovaj način oživjeti djelo i lik velikog hajduka'', rekao je Beljo koji je utjelovio malog Marijana, Mijatovog sestrića koji je bio najsnažniji u družini, a koji je na kraju osvetio Mijata i nastavio voditi hajduke.

Kopirati
Drag cursor here to close