Lucija Polić

Bejbe predstavlja svoj prvi EP ''Glasne tišine''

Za pjesmu "Vatra", koju izvodi zajedno s glazbenicom umjetničkog imena Miach, u ponedjeljak navečer premijerno je predstavljen i spot.
Lifestyle / Zabava | 05. 03. 2024. u 21:35 Bljesak.info
bejbe - vatra ft. miach

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lucija Polić, poznata kao Bejbe, predstavila je svoj prvi EP "Glasne tišine", koji uključuje pet pjesama.

"Inspiracija za EP je nastala radi ugođaja i stila pjesama na kojima smo radili tijekom prošle godine. Nekako su se žanrovi stapali jedan u drugi i neki zvukovi koje smo koristili su me jako podsjećali na tip pjesama iz starijih igrica, a ja sam veliki fan PlayStationa 2 i ženskih likova u starijim igricama, tako da me to inspiriralo da idemo baš u tom 'gamer' izgledu za cijeli promo EP-ja", izjavila je Bejbe za portal Jabuka.tv.

"Uvijek kada dodajemo taj neki 'sos', kako bih rekla, na pjesmama budemo zadovoljni kako se različiti osjećaji stapaju u jednoj pjesmi. Proces EP-ja nije bio linearan, prvo smo Nikola, Roko i ja samo radili na pjesmama. Puštala sam pjesme nekim prijateljima i pružile su mi se prilike za novim suradnjama tako da sam osjetila nekako da je pravo vrijeme za jedan EP, a plan za budućnost je definitivno raditi na albumu", zaključila je u izjavi za portal Jabuka.tv širokobriješka pjevačica Lucija Polić.

Za pjesmu "Vatra", koju izvodi zajedno s glazbenicom umjetničkog imena Miach, u ponedjeljak navečer premijerno je predstavljen i spot.

Kopirati
Drag cursor here to close