Zdravlje je zakon! #ostajemo doma

Beatlesov animirani 'Yellow Submarine' besplatno na YouTubeu

"Za one kojima nedostaje zajedničko pjevanje imam dobre vijesti", kazao je u promotivnom videu na Twitteru Ringo Starr.
Lifestyle / Zabava | 24. 04. 2020. u 10:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"We all live in a yellow submarine" je u koronakrizi novi "We're all in this together". U okviru motivacijske kampanje #StayHome (ostanidoma) tijekom pandemije, YouTube će korisnicima emitirati besplatno animirani "Yellow Submarine" Beatlesa iz 1968. na jedan dan.

Video: All Aboard For The The Beatles Yellow Submarine Sing-A-Long

To će početi u subotu na službenom kanalu Beatlesa na kojemu će se gledatelje potaknuti da pjevaju uz pomoć teksta pjesama koji će se kod svakog glazbenog broja pojavljivati na dnu ekrana.

"Za one kojima nedostaje zajedničko pjevanje imam dobre vijesti", kazao je u promotivnom videu na Twitteru Ringo Starr. "Uključite se... za specijalni 'Yellow Submarine' pjevajući film za djecu i one koji se osjećaju djecom. Mir i ljubav."

Prvi put prikazana u kinima 2018. kako bi se proslavila 50. obljetnica filma, verzija "Yellow Submarine" za pjevanje obuhvaća pjesme Beatlesa poput "Eleanor Rigby," "When I'm Sixty-Four," "Lucy in the Sky With Diamonds," "All You Need Is Love," "It's All Too Much" i naravno naslovnu pjesmu.

YouTube je jedan od nekoliko kanala koji tragaju za inovativnim načinima zabave publike u vrijeme globalne karantene, prenosi Hina.

Video: Ožujsko pivo - "Zdravlje je zakon" 41 sec
Kopirati
Drag cursor here to close