Premalo krvi u alkoholu

Arturo Vidal se 'komiran' kotrljao po Ferrariju

Prema pisanjima Gazzette dello Sport, igrač Intera vidno je pretjerao s količinama alkohola sredinom kolovoza, odnosno tri dana prije Interove premijerne utakmice u Serie A protiv Genoe.
Lifestyle / Zabava | 06. 10. 2021. u 13:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Arturo Vidal 'osvaja' Ferrari  

Interov veznjak Arturo Vidal poznat je po tome da voli popiti, a ovoga puta to je potvrdila snimka na društvenim mrežama na kojoj je Čileanac toliko pijan da nije mogao iz prve ući u automobil.

Čileanski reprezentativac je zbog koje ispijene 'čašice' već više bio hit na društvenim mrežama.

Prema pisanjima Gazzette dello Sport, igrač Intera vidno je pretjerao s količinama alkohola sredinom kolovoza, odnosno tri dana prije Interove premijerne utakmice u Serie A protiv Genoe. Zanimljivo, na toj je utakmici (4:0 za Inter) Vidal bio strijelac i asistent.

Na odlasku s druženja, Vidal je pokušao ući u crveni Ferrari 458 spider, ali imao je velikih problema s ravnotežom. Prvo je sjeo na stražnji dio jurilice i napravio kolut nazad nakon čega je pokušao sjesti na suvozačevo mjesto, ali to je učinio u suprotnom smjeru. Nakon nekoliko pokušaja navodno se nekako uspio 'namjestiti' za upravljačem.

Na snimci se čuje kako ga netko od prijatelja doziva njegovim imenom, ali talijanski list navodi kako je klub ranije već bio upoznat sa snimkom zbog čega su u Interu obavili razgovor s igračem zbog neprimjerenog ponašanja.

Vidal je u kolovozu objavio sliku sa svojim Ferrarijem uz poruku: 'Sve dok znam tko sam, nije me briga što će drugi reći'.

Godine 2015. također je Vidal dospio u medije, pretvorivši jedan Ferrari u otpad, također u pijanom stanju, a uživao je i u kazinu tijekom reprezentativne stanke, što se nije nimalo dopalo čileanskom izborniku, ali ni upravi Bayerna jer je u to vrijeme "ratnik" iz Juventusa prešao u redove prvaka Njemačke.

Kopirati
Drag cursor here to close