Stiže i prva harmonika Balkana

Antonija Čerkez za Bljesak: Humanitarni koncert bit će nešto najbolje u ovom gradu

U razgovoru za Bljesak.info Antonija otkriva kako je za koncert sve gotovo spremno.
Lifestyle / Zabava | 09. 06. 2024. u 16:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznata širokobriješka glazbenica Antonija Čerkez organizira veliki humanitarni koncert u svom rodnom gradu Širokom Brijegu, koji će biti održan 10. lipnja.

Sav prihod od koncerta bit će doniran domu "Marija Naša Nada", ustanovi koja pruža skrb djeci s poteškoćama u razvoju iz cijele Hercegovine.

U razgovoru za Bljesak.info Antonija otkriva kako je za koncert sve gotovo spremno.

Uvijek nove ideje

''Ja sam inače takav tip, nikad mi nije dosta, uvijek mi padaju napamet nove ideje, želim uvijek da to bude tip-top, da svi budu zadovoljni, želim uvijek donijeti nešto novo u Široki Brijeg, što će se i dogoditi sa ovim koncertom'', otkriva nam entuzijastično Antonija.

Imala je, kaže, veliku pomoć svoje ekipe.

''Važno mi je da imam oko sebe ljude od povjerenja kojima sam povjerila određene zadatke i što se tiče toga sam mirna, tako da će koncert sigurno biti jedan vrhunski događaj'', ističe.

Zanimalo nas je kako je došla na ideju da organizira koncert ovakvog tipa i zašto baš u Širokom Brijegu.

''Došla sam na ideju prije dva mjeseca kad sam i sama posjetila Dom Marija Naša Nada, jer su me oni pozvali da iznenadim dječicu koja me vole, prate moje nastupe, podržavaju me... Otišla sam i doživjela zaista svijet njihovim očima i to je najbolja odluka koju sam donijela u zadnjih par godina jer sam doživjela ljubav i sreću koji se ne mogu opisati. Postidila sam se kad sam vidjela koliko je toj djeci malo potrebno da budu sretna i to je nešto što me potaknulo na ovu ideju'', kaže nam uzbuđeno Antonija.

Pomoć djeci i nešto novo u gradu

''Sve ovo radimo zbog cijele zajednice, da donesemo nešto toj djeci, našem gradu, u kojemu odavno nismo imali humanitarni koncert nikakvog tipa, da pokažemo zajedništvo i veliko srce'', ističe naša sugovornica.

Za Bljesak.info otkrila je i mali detalj nadolazećeg koncerta.

''Neću otkriti ime, ali jedan gost je poseban - u Široki Brijeg dolazi jedna od najboljih harmonika na Balkanu'', kazala nam je tajnovito Antonija.

Za kraj smo Antoniju zamolili da nam kaže koja je njena poruka svima onima koji imaju neke ideje i snove.

''Iskreno, mogu reći da svi moraju vjerovati sami u sebe, jer ništa vam vjera drugih u vas neće pomoći da postignete ono za što ste stvoreni. Do sada mi je najveća motivacija bila da samoj sebi dokažem da nešto mogu, makar svi drugi bili protiv mojih ideja, zamisli i mogućnosti. Nađite motivaciju sami u sebi i ne obazirite se šta drugi kažu'', zaključila je razgovor za Bljesak.info Antonija Čerkez.

Prodajna mjesta karata za koncert

ŠIROKI BRIJEG

- Caffe The Nest
- Caffe Korzo
- Miškić autobusni kolodvor
- Teretana StarSport
- Benedikt caffe
- Frizerski salon Damac
- Na dan koncerta na ulazima u dvoranu

MOSTAR:

- Caffe Charlie
- Mepas Mall (pult)

ČITLUK

- Caffe The Basement

POSUŠJE

- Supermarket Divna (caffe)

GRUDE

- Bezdan21

MEĐUGORJE

- Hotel Grace

Kopirati
Drag cursor here to close