Tamo-vamo

Zašto Halid neće u Njemačku?

Bešlić je za Dnevni avaz objasnio o čemu se radi, a posebno je naglasio da mu nije jasno kako je došlo do takvih napisa.
Lifestyle / Zabava | 24. 12. 2018. u 18:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednjih dana u domaćim i regionalnim medijima odjeknula je vijest da legendarni pjevač Halid Bešlić napušta Bosnu i Hercegovinu i seli se u Njemačku.

Bešlić je za Dnevni avaz objasnio o čemu se radi, a posebno je naglasio da mu nije jasno kako je došlo do takvih napisa.



"Ne znam uopće tko je dao tu izjavu. Nisam ja to nikad dao. Nije istina da odlazim. Moj sin Dino, snaha Mahira i njihova djeca Lamija i Belmin-Kan idu u Njemačku. Ja ću biti tamo-vamo, kao i do sada. A sada posebno, s obzirom na to da je snaha dobila posao i da će djeca još malo krenuti u vrtić", govori Bešlić.

"Sada stječem pravo na penziju, i ovdje u Bosni i u Njemačkoj. I dalje ću pjevati. Ali, penzija je penzija. Ne mogu ja živjeti od penzije. Navikao sam da imam malo pristojnija primanja. Pjevat ću dokle god budem mogao, a neka i penzije. Što se tiče odlaska u Njemačku ću ići više zbog djece, da budem s njima, a bit ću više u Sarajevu.

Kopirati
Drag cursor here to close