OK Fest predstavlja ''El Chapulin Solo''

Manu Chao u Banja Luci

Iskrenost koju ovaj muzičar donosi kroz svoje melodije, nitko ne dovodi u pitanje, a svaki njegov nastup predstavlja potpuno predavanje publici.
Lifestyle / Zabava | 29. 09. 2019. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U suradnji s jednom od najvećih svjetskih zvijezda OK Fest vam donosi dašak atmosfere i energije s Tjentišta u Banja Luku.

El Chapulin Solo je projekt jednog od revolucionarnih glazbenika, antiglobalista i boraca za ljudska prava raznih manjinskih grupa, te jednog od najvažnijih glasova u svijetu glazbe Manu Chao, koji će 17. listopada po prvi put nastupiti u banjalučkom KSB-u.

Zajedno sa još dvojicom glazbenika u acoustic verziji izvesti će svoje najveće hitove, ali i melodije koje ćete imati priliku čuti po prvi put.

Manu Chao ili José-Manuel Thomas Arthur Chao iza sebe ima izuzetno bogatu glazbenu karijeru. Same početke obilježio je utjecaj britanske pank i rok scene, posebno bendova kao što su The Clash, The Jam i Dr. Feelgood. Svoju prvu grupu Hot Pants osnovao je 1980. godine, a legendarna Mano Negra nastala je 1987. Bend je postao popularan u cijelom svijetu, posebno u Južnoj Americi i Europi. Glazbeno šarenilo i inovativnost bili su gotovo zarazni, a dobre vibracije prenosile su se nevjerojatnom lakoćom.

Nakon raspada grupe 1995. godine, Manu nastavlja veoma uspješnu samostalnu karijeru. Na čak sedam jezika pjeva o ljubavi, životu u getu, imigraciji, slobodi mišljenja i življenja, političkoj kritici, te pričama o autentičnim događajima iz svog živopisnog iskustva. Manu ne piše svoje pjesme. On ih živi. Ne piše svoj život. On to pjeva. Manu ne spava. Sanja.

Milijuni prodanih albuma, glazbene nagrade, odlično prihvaćene suradnje s umjetnicima i predstavnicima filmske industrije, neodoljiva mješavina sentimentalnih melodija, brzih ritmova, maštovitosti i beskrajne želje za stvaranjem i poboljšavanjem svijeta kroz glazbu postali su njegovi zaštitni znakovi.

U sklopu mini turneje i projekta “El Chapulin Solo “osim Banja Luke, posjetit će i Niš, Skoplje i Sofiju.

Iskrenost koju ovaj glazbenik donosi kroz svoje melodije, nitko ne dovodi u pitanje, a svaki njegov nastup predstavlja potpuno predavanje publici. Svi oni koji nam se pridruže 17. listopada u banjalučkom KSB-u bit će u prilici da se u to i uvjere. Ograničeni broj ulaznica po cijeni od 30,00 KM u prodaji su preko sistema kupikartu.ba od ponedjeljka 30.09.2019.

Kopirati
Drag cursor here to close