Daleko od svjetla reflektora

Harry i Meghan krstili malog Archieja

Archie je nosio ručno izrađenu repliku kraljevske haljine za krštenje koju je izradila kraljičina krojačica Angela Kelly.
Lifestyle / Zabava | 06. 07. 2019. u 17:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sina vojvode i vojvotkinje od Sussexa, princa Harryja i vojvotkinje Meghan, u subotu je krstio kantenberijski nadbiskup na privatnoj ceremoniji.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor krstio se uz prisustvo bliske obitelji  i prijatelja u privatnoj kapelici u dvorcu Windsor.

Među uzvanicima je bio princ od Walesa, vojvotkinja od Cornwalla Camilla te vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, princ William i njegova supruga Catherine.

Već je utvrđeno kako kraljica Elizabeta neće prisustvovati krštenju zbog ranije preuzetih obaveza,a a radi se o mirnom vikendu sa suprugom, princom Philipom u Sandringhamu. I dok neki priželjkuju skandal, činjenica jest kako kraljica niti prošle godine nije bila na krštenju princa Louisa, trećeg djeteta Williama i Kate.

Umjesto novinarskih fotografa, modni fotograf Chris Allerton koji je fotografirao i njihovo vjenčanje, zabilježit će danas na krštenju posebne trenutke.

Archie je nosio ručno izrađenu repliku kraljevske haljine za krštenje koju je izradila kraljičina krojačica Angela Kelly.

Krstionica Lily Font, u kojoj su kraljica Viktorija i princ Albert krstili svoje prvo dijete Viktoriju 1841., također će biti korištena kao posuda za vodu iz rijeke Jordan kojom će se Archie krstiti.

Iako se obično u javnosti objave imena kumova, ovaj puta su ih prema njihovoj želji, Harry i Meghan odlučili zadržati u tajnosti.

Sve upućuje na to da ovo nije uobičajena kraljevska ceremonija, što ide u prilog želji roditelja da odgajaju sina Archieja daleko od svjetla reflektora.

Kopirati
Drag cursor here to close