Pjesma, smjeh, veselje i igra

Vrtić u Vitini proslavio svoj prvi rođendan

Mališani vrtića u Vitini dobili su poklon od Hrvatskog kulturnog društva Napredak, podružnica Ljubuški u povodu rođendana vrtića, slikovnica “Herceg Stjepan Kosača”.
Lifestyle / Obitelj | 17. 11. 2021. u 08:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dječji vrtić Ljubuški, podružnica Vitina danas slavi svoj 1. rođendan. Za godinu koja je iza nas možemo reći da je bila puna rada i truda svih odgajatelja koji su djeci pružili utjehu, zabavu i odgoj.

Proslava ne bi bila prava da nije bilo najljepšeg poklona koji vrtić može poželjeti, a to su djeca. S ponosom kažemo da dušu vrtića u Vitini čine djeca, ali i odgajateljice koje s puno ljubavi i požrtvovnosti brinu i skrbe za svako dijete. One u njihovoj najosjetljivijoj životnoj dobi grade snažne temelje za ono što ih čeka u životu. Odgajateljice kroz igru, učenje i druženje doprinose bezbrižnom i sretnom odrastanju svakog djeteta.

Dječji vrtić Ljubuški zahvaljuje roditeljima na nesebičnom uključenju u rad, odazivajući se na sve akcije u organizaciji vrtića. Osnivaču, Gradu Ljubuškom i gradonačelniku Vedranu Markotiću jer osluškuje potrebe i ideje i financijski ih podupire. Na ovaj način kroz jaku suradnju uči nas da razvijamo partnerske odnose. Zahvaljujući tome, zajednički možemo planirati sve buduće korake, kroz koje ćemo kvalitetno i stručno još više obogatiti život naše djece koja postaju budućnost Ljubuškog.

Mališani vrtića u Vitini dobili su poklon od Hrvatskog kulturnog društva Napredak, podružnica Ljubuški u povodu rođendana vrtića, slikovnica “Herceg Stjepan Kosača” ima za cilj približiti hercegov lik i djelo najmlađima. Tri su o djetinjstvu herceg Stjepana, tri o mladosti, tri o zrelosti i tri o dubokoj starosti.

Tiskana je u nakladi HKD Napredak, podružnice Ljubuški i prikazuje život najistaknutijeg vojvode među Kosačama. Kroz slikovnicu, sve generacije, posebno one najmlađe, upoznajemo s važnim akterima ljubuške prošlosti. Autor teksta je Zvonimir Mikulić, ilustracije potpisuje Marko Barbarić, a svoj doprinos tom djelu dali su i Anela Rozić-Vrankić i Mirko Rašić.

Sreća, osmijeh i pjesma širili su se prostorijama Dječjeg vrtića Ljubuški, podružnica Vitina, priopćeno je iz Dječjeg vrtića Ljubuški.

 

Kopirati
Drag cursor here to close