Carvajal i Canizares

Vjenčao se nogometaš Real Madrida

Vjenčali se nogometaš Real Madrida Dani Carvajal i lijepa Daphne Canizares, a evo kakvu je vjenčanicu odabrala za svoj dan iz snova
Lifestyle / Obitelj | 25. 06. 2022. u 22:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvor fotografije: Twitter / Carvajal & Daphne 

U petak, 24. lipnja, na vječnu su se ljubav zakleli igrač Real Madrida Dani Carvajal i poslovna žena Daphne Canizares, a osim brojnih suigrača iz kluba i španjolske reprezentacije, njihovom danu iz snova nazočio je i njihov sin Martin, rođen u prosincu 2020. godine

Oko 250 ljudi bilo je na popisu uzvanika glamuroznog vjenčanja održanog u Segoviji, gradu istoimene autonomne provincije u autonomnoj zajednici Casilli y Leonu, koje se nalazi 65 kilometara udaljen od Madrida, grada u kojem nogometaš Dani Carvajal igra za tamošnji kraljevski klub - Real Madrid.

Lišena nepotrebnih detalja i snježnobijele boje, haljina ima gornji, užio dio, dok je donji raskošno volumiozan. Princezasti izgled upotpunjen je decentnim veom i vrlo klasičnim buketom. Primjer je to da vječna klasika i zavodljiva romantika uvijek dobro prolaze, piše T-portal.

Za ulazak u crkvu, Daphne je veo spustila preko lica, a onda je došao do izražaja i u svojoj dužini, budući da se vukao iza nje po podu, te su joj u svemu morale pomagati i prijateljice.

Kopirati
Drag cursor here to close