Elmedin Karić

VIDEO | Bosanac koji živi sa dvije žene objavio vijest: "Dajte pite, obje su trudne"

Prije tri mjeseca dospio je u središte pozornosti, nakon što je protiv volje svojih roditelja i roditelja svoje zakonite supruge Fatime, u njihov odnos uključio i Ukrajinku Janu.
Lifestyle / Obitelj | 05. 01. 2024. u 17:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Elmedin Karić iz Busovače, koji je javnosti poznat po poligamnoj vezi sa svoje dvije partnerice, ponovno će postati otac jer su obje trudne, prenosi Blic.rs.

Prije tri mjeseca dospio je u središte pozornosti, nakon što je protiv volje svojih roditelja i roditelja svoje zakonite supruge Fatime, u njihov odnos uključio i Ukrajinku Janu, koju je upoznao u Njemačkoj.

Prema snimci koja je objavljena na društvenim mrežama, Karić će postati otac budući da su Fatima s kojom već ima tri sina i Jana navodno trudne.

U video su zajedno gledali testove za trudnoću, na kojima je prvo Janin test bio pozitivan, a zatim i Fatimin.

"Daj pite ovamo, dvije su trudne", rekao je na snimci nepoznati muškarac koji je tada bio s njima.

Janu je upoznao dok je bio u Njemačkoj na privremenom radu, a prije dvije godine ju je uključio u brak s Fatimom.

Njegov otac nije podržao ovu nekonvencionalnu obiteljsku dinamiku i izbacio ga je iz kuće, pa je Karić odlučio kupiti kuću u kojoj sada svi skupa žive s troje djece.

"Spavam s jednom ženom, a druga je s djecom. Sljedeću noć druga žena ide meni, prva ide djeci", objasnio je Karić, dodajući da ih obje djeca poštuju i vole.

Na pitanje kako je Fatima reagirala na dolazak njegove druge partnerice, rekao je kako joj je već duže vrijeme spominjao takvu ideju, za što isprva "nije bila raspoložena, ali je kasnije popustila".

"Uvijek me vodila mašta da želim imati dvije žene. Onda sam malo navaljivao prema njoj da imam drugu, rekla mi je da će me ubiti i odgovorio sam joj 'Ajde bona, volim te'", prisjetio se Karić.

Kaže da mu je Jana prva rekla da ne smije zbog nje ostaviti svoju ženu, što ga je najviše privuklo kod nje. Sada se, navodi, obje "vole kao prave sestre" i dobro surađuju.

Kopirati
Drag cursor here to close