Zaplešite

Upoznajte "Smajki Lajkija": Vaš mališan će ga obožavati

"Smajki Lajki" osim što je zabavan, razdragan lik donosi najmlađima edukativne sadržaje na jedinstven i simpatičan način.
Lifestyle / Obitelj | 28. 01. 2022. u 12:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dženan Selmanagić je na video platformi YouTube predstavio novi projekt za djecu "Smajki Lajki".

Riječ je o duhovitom audio-vizualnom animiranom liku koji kroz situacije iz svakodnevnog života potiče zabavu i usvajanje dobrih navika.

"Smajki Lajki" osim što je zabavan, razdragan lik donosi najmlađima edukativne sadržaje na jedinstven i simpatičan način.

"Lik je nastao spontano. Htio sam da oživim sebe kao dječaka. Snaga djece, mladosti, razdraganosti neiscrpna je inspiracija koja samo raste iz dana u dan. Želio sam zadržati tu pozitivnu energiju djeteta u sebi, a u današnje vrijeme nije bilo teško pretvoriti se u animiranog lika kojeg je u po mojim uputama dizajnirala agencija Graphic Mama", ističe Selmanagić.

Video: Smajki Lajki - Tika Taka Tak

Trenutno djeca uživaju u dva singla na YouTube kanalu.

"Tika Taka Tak" na šaljiv način govori o satovima i koliko je važno da stignemo na vrijeme a druga pjesma savršeno opisuje snježne radosti i nespretno pravljenje
snješka koji postaje Snješko Smješko.

Autor Dženan Selmanagic najavljuje i nove pjesme i priče edukativnog i zabavnog sadržaja koje će poslužiti i kao scenarij za predstavu "Smajki Lajki" s kojom će se dodatno približiti najmlađima.

Video: Smajki Lajki - Snješko Smješko

Dženan Selmanagic je autor pjesme Koka ili jaje koja je pobijedila na posljednjem Malom Šlageru 2007. Godine. Četiri godine kasnije objavio je album "LaLaLaa", na
kojem se pojavljuje i prepoznatljiv glas Zijaha Sokolovića koji je na jedinstven način djeci ispričao najzanimljivije priče.

Na istom albumu pjesme su otpjevali Ivana i Marija Husar, Laka i zbor Osnovne muzičke škole Grbavica 2.

Kopirati
Drag cursor here to close