Kino Borak

U Širokom Brijegu javna tribina ''Kako biti potpora svome djetetu u odrastanju''

Prema djetetu je potrebna imati pažnju, razumijevanje, strpljenje, ali brzom tempu, brojnom stresu u životu odraslih, za djecu ostaje sve manje vremena.
Lifestyle / Obitelj | 11. 11. 2019. u 16:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javna tribina na temu ''Kako biti potpora svome djetetu u odrastanju'' održat će se u srijedu, 13. studenog, s početkom u 19:30 sati u kinu Borak u Širokom Brijegu.

Stručno predavanje na javnoj tribini održat će dr. Jozefina Škarica koja je radila kao dr. spec. školske medicine i kao savjetnica za mlade i bračne parove pri Šibenskoj biskupiji u Republici Hrvatskoj.

Prema djetetu je potrebna imati pažnju, razumijevanje, strpljenje, ali brzom tempu, brojnom stresu u životu odraslih, za djecu ostaje sve manje vremena.

Mnogi organizirani programi poput vrtića, škole, igraonica, sportskih aktivnosti i dr., koji se pojavljuju u odgoju djeteta, obave svoju ulogu i nestaju, dok ono i dalje kontinuirano živi u obitelji koja je tako i vremenski najdugotrajniji odgojni faktor.

''Zato, ovim putem pozivamo naše odrasle sugrađane, sadašnje i buduće roditelja, skrbnike i sve koji se brinu ili planiraju brinuti za naše nove generacije da dođu na ovu javnu tribinu, doznaju načine kako biti potpora svome djetetu u odrastanju. Osim stručnog predavanja dr. Jozefini Škarici, imat ćete priliku i postavljati pitanja vezano za ovu tematiku'', naveli su organizatori.

Inače, organizator tribine je Roditeljsko vijeće Druge osnovne škole Široki Brijeg uz pokroviteljstvo Grada Širokoga Brijega.

Kopirati
Drag cursor here to close