Orea Art Market

Prikupljeno 4.370 KM za djecu koja tijekom liječenja borave u Roditeljskoj kući

Drugi Orea Art Market je nadmašio sva očekivanja organizatora jer je usprkos kišnom danu zainteresiranost posjetitelja, odraslih i djece, bila ogromna
Lifestyle / Obitelj | 11. 11. 2019. u 08:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na 2. Orea Art Marketu održanom protekle subote u Sarajevu prikupljeno je 4.370 KM za djecu koja tijekom liječenja borave u Roditeljskoj kući.

Drugi Orea Art Market je nadmašio sva očekivanja organizatora jer je usprkos kišnom danu zainteresiranost posjetitelja, odraslih i djece, bila ogromna tijekom cijelog trajanja marketa, od 11 pa sve do 18 sati.

Foto: PR / Usprkos kišnom danu zainteresiranost posjetitelja je bila ogromna

''Bio je to zaista najbolji način da proslavimo prvi rođendan naše online platforme koja nastoji olakšati i unaprijediti rast kreativne industrije u BiH i regiji. Drago nam je što smo svima koji su tog dana bili s nama omogućili da na jednom mjestu vide ponudu 40 bosanskohercegovačkih i regionalnih malih poduzetnika, porazgovaraju s njima, podijele iskustva, kao i da kupe poklone za sebe i svoje najdraže po sniženim cijenama i tako pokažu tim vrijednim ljudima koliko su njihovi proizvodi cijenjeni i prošire riječ o njima što dalje'', rekla je Amra Džeko jedna od organizatorica Marketa.

Foto: PR / Na Marketu je sudjelovalo 40 poduzetnika
Foto: PR / Djeca su posebno uživala u Kids Corneru

Neki od kupaca su nagrađeni poklonima izlagača i sponzora, a djeca su posebno uživala u Kids Corneru na različitim radionicama za koje su mjesta popunjavana i po nekoliko sati prije početka.

Svaki od posjetitelja koji je u subotu ušao u prostor Brew Imperial Societyja učinio je dobro djelo jer je sav prihod od ulaznica koje su koštale 2 KM (i naplaćivale se samo odraslima), kao i 5% od svake prodaje uplaćen za Roditeljsku kuću i djecu oboljelu od raka koja tamo borave sa svojim roditeljima dok se liječe na Pedijatrijskoj klinici u Sarajevu.

''Raduje nas što su naši gosti iz Srbije i Hrvatske imali tako divna iskustva i nadamo se kako će naredno izdanje Art Marketa nastaviti ovom putanjom jer, kao što smo bezbroj puta ponovili, zajedno smo jači i zajedno možemo lakše osvojiti nova tržišta, a domaćim kupcima pokazati da je domaće najbolje'', rekla je Džeko.

Foto: PR / Zajedno možemo lakše osvojiti nova tržišta, a domaćim kupcima pokazati da je domaće najbolje
Kopirati
Drag cursor here to close