Najavljujemo radionicu

Genogrami, rješavanje negativnih obrazaca, komunikacija i sukobi u vezama!

Nove blok besplatne radionice za sve zainteresirane predviđene su za subotu, 12.03.2022., godine u udruzi Svaki Student, Mostar.
Lifestyle / Obitelj | 02. 03. 2022. u 13:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nove blok besplatne radionice za sve zainteresirane predviđene su za subotu, 12.03.2022., godine u udruzi Svaki Student, Mostar. Radionice će biti održane u periodu od 17 sati do 20 sati. Ovaj put, gosti dolaze iz Zagreba. Radi se o bračnom paru Davoru i Sandri Kukec.

''Davor i Sandra Kukec, diplomirani obiteljski i bračni terapeuti i edukatori, dolaze nam iz Zagreba, gdje više od 20 godina rade bračna i predbračna savjetovanja, edukacije, vode radionice na teme: komunikacija, rješavanje sukoba, opraštanje, prihvaćanje partnera, financije, intimnost u braku i sl. Imaju dva odrasla sina, Mateja i Luku, te uživaju u druženju s obitelji i prijateljima'', navode organizatori.

Opis predavanja

U sklopu jednodnevnog seminara u Mostaru, održat će se seminar i praktična radionica o genogramima.

Genogrami vam pomažu da otkrijete kako povijest obiteljskih odnosa utječe na vas danas. Genogrami su različiti od genalogije ili rodoslovlja, jer analiziraju kvalitetu odnosa i značajne događaje unutar nekoliko generacija vaše obitelji (kao nasilje, iznenadna smrt, bankrot, gubitak voljene osobe, alkoholizam/droga/neka druga ovisnost, i sl.).

Prvo ćete čuti iz primjera Davora Kukeca, diplomiranog obiteljskog i bračnog terapeuta s više od 20 godina iskustva kako su odnosi unazad nekoliko generacija oblikovali njega, njegovu obitelj i odnose te kako je došlo do kidanja "lanaca" negativnih utjecaja.

Nakon seminara imat ćete i sami priliku izraditi svoj obiteljski genogram te vidjeti kako iskustva i odnosi u prošlosti utječu na vaše odnose danas.

Ako se želite dodatno pripremiti, ponesite sa sobom slike vaših predaka (dovoljno je samo nekoliko generacija unazad) i sakupite što više informacija o njihovim odnosima - to će vam uvelike pomoći https://www.facebook.com/events/455405662948678

Kopirati
Drag cursor here to close