Naše putovanje počinje

Mostarske trudnice na edukativnom druženju

Trudnice su večeras mogle naučiti sve vezano za trudnoći i brigu o djetetu
Lifestyle / Obitelj | 18. 01. 2019. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Naše putovanje počinje'', naziv je edukativnog druženja za trudnice, koje se drugi put održalo u Mostaru.

Elvira Drežnjak PR kompanije 'Sfera', koja je u suradnji s poliklinikom 'Vitalis' organizirala ovo druženje, kaže kako je ovaj projekt krenuo s realizacijom prošle godine, te da su do sada održana tri druženja u Mostaru, Sarajevu i Banja Luci.

''Večeras smo opet u Mostaru, zainteresiranost za ovo druženje je velika, a na druženjima se okupilo oko 100 trudnica. Trudnice su se mogle družiti međusobno, razgovarati i dijeliti mišljenja i iskustva, ali i razgovarati s predstavnicima kompanija koji su tu s nama i koji prezentiraju beneficije svojih proizvoda. Tako svaka trudnica, na jednom mjestu može vidjeti i čuti sve što je zanima'', kaže Drežnjak.

Foto: Bljesak.info / Zainteresirana publika



I na večerašnjem druženju, kako kaže, teme su općenite i vezane su za trudnoću, porod i brigu o djetetu.

''Na jednom mjestu definiramo što je potrebno trudnici kako bi se pripremila za porod i vodila brigu o svom djetetu. Moram kazati da je sudjelovanje besplatno, no potrebno se prijaviti kako bi mogli prirediti prigodne poklon vrećice, ali svakako i bez prijave, svi su dobro došli na predavanje'', kaže Drežnjak, dodajući da su nakon prvog druženja imali super povratne informacije da su se trudnice javljale oduševljene, te da se nadaju kako će trudnice otići zadovoljne i s večerašnjeg druženja.

Druženje je večeras ispunilo očekivanja trudnica s područja Mostara i šire. Razgovaralo se o temama koje su bitne za svaku trudnicu, od trudnoće, pripreme za porod, samog poroda, do brige za novorođenče. Doktori i stručnjaci koji su održavali prezentacije na zanimljiv i edukativan način su prenijeli svoje znanje, savjete i korisne informacije.
S druge strane, trudnice su imale mnogo upita, te se tako razvio i dijalog, a sve u cilju pružanja potrebnih informacija i savjeta.

Trudnice su dobile vrijedne poklone i nagrade koje su osigurali sponzori i partneri projekta, a glavnu nagradu osigurala je kompanija 'Farmaduks' iz Posušja, inače jedan od sponzora druženja.

Inače, projekat se održava kvartalno po gradovima; Mostar, Sarajevo, Banja Luka. Naredno druženje zakazano je za veljaču u Sarajevu.

Foto: Bljesak.info / Predavanje trudnicama




Kopirati
Drag cursor here to close