Edukativno druženje s trudnicama

''Naše putovanje počinje'' ispunilo očekivanja u Sarajevu

Tijekom dvosatnog druženja trudnice su razmjenjivale iskustva, komunicirale s predavačima, predstavnicima kompanija koji su sponzori i partneri projekta
Lifestyle / Obitelj | 16. 02. 2019. u 09:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Druženje s trudnicama u Sarajevu i ovaj put ispunilo je očekivanja. Više od 130 trudnica na jednom mjestu je uživalo u edukativnim predavanjima, zanimljivim prezentacijama, te su osvojile i brojne vrijedne poklone i nagrade. Projekt koji mostarska kompanija Sfera d.o.o. organizira sve više nailazi na oduševljenje i veliku zainteresiranost.

Druženje se održalo u hotelu Ibis Styles, a tijekom dvosatnog druženja trudnice su razmjenjivale iskustva, komunicirale s predavačima, predstavnicima kompanija koji su sponzori i partneri projekta, te se educirale o svemu što ih zanima kada je u pitanju trudnoća i njega djeteta.

Sudjelovanje je bilo besplatno, te pored predavanja svaka trudnica je imala priliku direktno za štandom sponzora i partnera dobiti dodatne informacije, te saznati sve beneficije njihovih proizvoda.

Glavnu nagradu osigurala je kompanija Biassco, inače sponzor projekta, s poznatim proizvodima za oralnu higijenu usne šupljine Curaprox: ''Zdrav osmjeh je uspjeh''. Pored toga svaka trudnica je dobila i ostale vrijedne poklone koje su osigurali sponzori i partneri projekta, kao i časopis Roditelj, inače jedini specijalizirani časopis za uspješan odgoj djece u BiH, a koji izdaje kompanija Sfera.

Sponzori projekta su: Pampers, Nifty, Curaprox, Milupa, Child Life, BioGaia, Anaftin Baby i Espumisan L, To.To, Bepanthen, MAM, La Roche Posay, Solgar, Sebamed, Femibion..
Partneri: Mg Mivela, Mollers, Hamanek, Frutek, PRO Balans Baby i PrenataS, te Nobel.

Projekt se održava kvartalno po gradovima; Mostar, Sarajevo, Tuzla i Banja Luka. Naredno druženje je zakazano za Tuzli, a za 3 mjeseca ponovo u Sarajevu. Organizatori poručuju trudnicama da prate Facebook stranicu Roditelj, na kojoj se objavljuju novosti, kao i brojne nagradne igre, savjeti, ideje, te sve ono što je potrebno da zna trudnica i buduća mama.

Kopirati
Drag cursor here to close