Udruga Svjetionik

Mostar: Klaunovi darivali i razveselili najmlađe

Udruga Svjetionik  je obradovala djecu i osoblje na pedijatriji, te djecu i osoblje Dječjeg doma "Mostar".
Lifestyle / Obitelj | 30. 12. 2017. u 15:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga Svjetionik registrirana je  u rujnu 2017. godine zahvaljujući Fondaciji  Schüler Helfen Leben. Udrugu čini skupina mladih volontera koji već drugu godinu za redom posjećuju odjel pedijatriju i provode program klaunova doktora. Cilj programa je kroz igru, ples i pjesmu otkloniti pažnju od bolesti i straha i uploviti sa djecom u svijet smijeha, radosti i mašte.

Pored posjeta bolnici od srpnja 2017. godine svakog mjeseca u Dječjem domu "Mostar" volonteri organiziraju veliku rođendansku zabavu za svu djecu koja  u tom mjesecu slave rođendan, priopćeno je.

Blagdansko vrijeme je vrijeme darivanja i zahvaljujući tvrtkama Spark i NSoft koje su donirale slatkiše, ovog  tjedna su prigodnim programom uz slastice obradovali djecu i osoblje na pedijatriji, te djecu i osoblje Dječjeg doma "Mostar". Crvene nosiće su na trenutak zamijenili vilenjačkim kapama i primili su želje i pisma za Djeda Mraza. "Kao što svjetionik osvjetljava i pokazuje put, naš cilj je biti nositelj radosti i pozitivnih promjena, posjećujući ustanove i mjesta gdje vlada strah i nesigurnost",  istaknula je Matea Jevrić.

'' Ukoliko znate svirati, plesati, pjevati ili ne znate ništa od toga, ali jako želite biti dio našeg programa i zajedno sa nama uveseljavati druge možete nam se javiti na e-mail [email protected]'', kažu iz Svjetionika.

Kopirati
Drag cursor here to close