Sretan rođendan!

Mostar: Baka Fata proslavila 100-tu!

Svojih 100 godina života baka Fata je proslavila u krugu svoje obitelji...
Lifestyle / Obitelj | 11. 02. 2024. u 18:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fata Gološ iz mjesta Vranjevići kod Mostara sinoć je proslavila 100. rođendan. Svojih 100 godina života baka Fata je proslavila u krugu svoje obitelji, koja je za svoju slavljenicu organizirala veliko druženje uz večeru u jednom hotelu u Blagaju.

Jubilarnom rođendanu uz veliku tortu na kojoj je dominirala fotografija bake Fate, osim njene obitelji, rodbine i prijatelja prisustvovali su i predstavnici Udruženja umirovljenika Mostar.

''Baka Fata je naša članica i njena obitelj nas je pozvala na rođendansko slavlje, koje je, zaista, bilo lijepo organizirano. Raduje nas da se baka Fata osjeća dobro i da njena obitelj lijepo brine o njoj, a mi smo joj uručili skromne poklone. Rijetke su ovakve rođendanske proslave. Inače, ona nije naša jedina 100-godišnjakinja, imamo ih još četvero. Naša najstarija članica ima 102 godine'', rekao je za Avaz Izet Šehić, predsjednik mostarskog Udruženja umirovljenika.

Uz 100-godišnjake, Udruženje broji i 15 članova koji imaju preko 95 godina. Svima njima su tijekom prošle godine uručili po 50 KM kao mali znak pažnje.

Kopirati
Drag cursor here to close