Ročište zakazano za prosinac

Majka Britney Spears traži više od 650 tisuća dolara za odvjetničke naknade

Honorari odvjetnika iznosili su 840 tisuća dolara, ali su izjavili kako su ipak spremni "pristati na popust od 40 posto i tražiti 504 tisuće dolara"
Lifestyle / Obitelj | 04. 11. 2021. u 10:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Lynne je pregovarala o pridruživanju skrbništva isključivo na nagovor Britney. Zamolila je majku da joj pomogne okončati noćnu moru", navedeno je u dokumentima.

Odvjetnici tvrde kako su pomagali Britney da postane slobodna žena. Također tvrde kako su se zalagali da njen otac Jamie Spears prestane obnašati funkciju skrbnika.

Honorari odvjetnika iznosili su 840 tisuća dolara, ali su izjavili kako su ipak spremni "pristati na popust od 40 posto i tražiti 504 tisuće dolara". Ostale naknade išle bi odvjetničkoj kući Ginzburg & Bronshteyn, koja traži 146.548 dolara.

O troškovima za rad odvjetnika raspravljat će se na ročištu koje je zakazano za 8. prosinac, izvještava magazin People.

Podsjećamo, Britney je okrivila Lynne za uspostavljanje skrbništva zbog kojeg 13 godina nije imala kontrolu nad vlastitim životom. Njen otac Jamie Spears imao je funkciju skrbnika te je kontrolirao njenu privatnost i financijske poslove. Međutim, pjevačica je napisala kako je skrbništvo zapravo bila Lynnina ideja.

Kopirati
Drag cursor here to close