Never Give Up

Ljubavna priča koja pomiče granice: Kako je YouTube video promijenio život i spojio dvoje ljudi

Jedan hrabar korak, jedan YouTube video, i neočekivana ljubavna priča koja će vas ganuti. Kako je ovaj hrabri muškarac pronašao ljubav, nakon što je otvoreno podijelio svoje najintimnije osjećaje s cijelim svijetom.
Lifestyle / Obitelj | 17. 01. 2024. u 11:46 M.Š. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvor fotografije: Twitter / Video i komentar

Svi smo prošli kroz dane kada smo sumnjali u vlastitu privlačnost. Bilo da smo se osjećali nesigurnima zbog promjena na tijelu, gubitka kose ili jednostavno nismo bili zadovoljni onim što vidimo u zrcalu. Te misli mogu nas preplaviti osjećajem srama. Dok većina nas te osjećaje zadržava za sebe ili dijeli s najbližim prijateljem, jedan hrabar čovjek odlučio je podijeliti svoju priču s cijelim svijetom - i njegov život se zauvijek promijenio.

Sve je počelo 25. siječnja 2018. godine s jednostavnim YouTube videom korisnika pod imenom "Never Give Up". U svom 24-minutnom videu pod nazivom "Being Ugly: My Experience", ovaj hrabri muškarac otvorio je dušu i podijelio svoje negativne osjećaje prema vlastitom izgledu.

Govorio je o usamljenosti, depresiji te o tome kako su ga ljudi loše tretirali tijekom života. "Osjećam se stvarno sam", priznao je, izražavajući osjećaje koje mnogi od nas često skrivaju.

Pritisci društvenih medija da se predstavimo kao savršeni često su neizdrživi. Čak i kada je priznao da se stidi vlastitog izgleda, muškarac je istaknuo da se trudi pokazati se u najboljem svjetlu. Razgovarao je o stvarima koje smatra neprivlačnima kod sebe te o tome kako koristi frizuru kako bi prikrio svoje nesavršenosti. Dotaknuo se i teškoća u sklapanju prijateljstava, traženju prihvaćanja i doživljavanju ljubavi.

No, neočekivano se dogodilo.

Korisnica @Juli.Romina.M ostavila je komentar ispod video koji se razlikovao od ostalih: "Mislim da si zapravo sladak tbh. Iskreno."

Taj komentar bio je samo početak ljubavne priče za pamćenje. Žena je pronašla muškarca iz videa putem Discorda, dijeleći svoje vlastite borbe s teškim trenucima na koledžu.

Izvor fotografije: Twitter / Neočekivano se dogodilo

Njihova povezanost zbog zajedničkih izazova brzo se razvila u ljubavnu vezu. Unatoč udaljenosti, njihova veza je rasla, a nakon nekoliko mjeseci prvi put su se sreli u Švedskoj. Dva tjedna pretvorili su se u tri mjeseca, a potom u godinu dana. Brzo su shvatili da su jedno drugom suđeni, vjenčali su se i pokazali da se ljubav može pronaći na najnevjerojatnijim mjestima.

Iako još uvijek ne znaju koju će zemlju nazvati domom, odlučili su kako će zajedno proći kroz sve izazove. U svijetu gdje je nadu ponekad teško pronaći, njihova priča je inspiracija da ljubav može procvjetati kad se otvorite prema svijetu.

Izvor fotografije: Twitter / Vjenčanje u Švedskoj
Kopirati
Drag cursor here to close