Božićni karikativni sajam

Hrvatski studenti u Sarajevu pokazali humanost

Mladi ljudi, članovi Zajednice hrvatskih studenata "Pleter" pripremili su "Božićni karitativni sajam" u Župi Presvetog Trojstva u Sarajevu
Lifestyle / Obitelj | 17. 12. 2019. u 08:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanost u predblagdanskom vremenu pokazali su ponovno mladi ljudi, članovi Zajednice hrvatskih studenata "Pleter" u suradnji s Župom Presvetog Trojstva Novo Sarajevo i Župnim Caritasom Župe Presvetoga Trojstva, koji su pripremili "Božićni karitativni sajam" u Župi Presvetog Trojstva u Sarajevu.

Na sajmu su sudjelovali i predstavnici osam nevladinih organizacija, a cjelokupni događaj imao je humanitarni karakter.

Foto: PR / Božićni karitativni sajam Zajednice hrvatskih studenata Pleter

Predsjednik Zajednice hrvatskih studenata "Pleter" Ante Kelavić zahvalio je svima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos u realizaciji ovog događaja, kao i onima koji su posjetili sajam i kupovinom proizvoda donirali novac za potrebite.

''Na sajmu smo prikupili simboličnu svotu novca, koja će, vjerujem, biti od značajne pomoći našim bližnjima u potrebi. Nadam se kako ćemo im na ovaj način barem malo uljepšati ovo nadolazeće blagdansko vrijeme i olakšati teške životne uvjete", izjavio je Kelavić.

Nakon otvaranja sajma slavljena je i sv. Misa, a potom je uslijedio koncert božićnih pjesama, koji su priredili članovi glazbene sekcije Zajednice hrvatskih studenata "Pleter".

Kopirati
Drag cursor here to close