Svi za Henu

Hena odgovara Mostarcima: Hena za sve Vas!

Lifestyle / Obitelj | 17. 07. 2015. u 10:11 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liječnički tim u Zagrebu ovih dana imao je težak zadatak, donijeti odluku o daljnjem tijeku Heninog liječenja.

Uvidom u nove nalaze ustanovljeno je kako Hena mora biti i dalje podvrgnuta onkološkom tretmanu – kemoterapiji, radioterapiji i transplataciji matičnih stanica. Dugo očekivana operacija u ovom trenutku se neće izvesti nego se nastavlja s dugotrajnim i intenzivnim liječenjem. Odluka o izvođenju operacije bit će donesena nakon ovih tretmana.

U ovom trenutku Hena se priprema za transplataciju matičnih stanica koja traje 21 dan u strogo izoliranim uvjetima. Henina borba za život je dugotrajna i teška ali Hena se ne predaje. Velik je i hrabar borac.

Henino liječenje bilo bi puno teže bez vaše pomoći. Hena i njena obitelj se ovim putem zahvaljuju na velikom odazivu u humanitarnoj akciji ''SVI ZA HENU'' koju je pokrenulo zajedništvo učenika VIII.3 razreda OŠ Petra Bakule Mostar.

U razgovoru s Henom o nazivu humanitarne akcije ''SVI ZA HENU'' njen odgovor je bio ''HENA ZA SVE VAS''. Dobrota i spremnost ljudi za pomoć dokazana je još jedanput u ovoj humanitarnoj akciji.

Akcijom Heninih prijatelja i dobrovoljnim uplatama javnosti na bankovnom računu za Henu je prikupljeno 59.393,39 KM, 1.288,19 EUR i 4.062,35 NOK. Na humanitarni broj za Henu 13 30 odazvalo se 10.000 poziva, dok je putem Eroneta pozivima na 092 890 814 ostvareno 1.108,80 KM. Ova sredstva se tek po okončanju procedura telefonskih operatera mogu prebaciti na bankovni račun za Henu.

Sva prikupljena sredstva se u ovom trenutku neće koristiti za Henino liječenje nego će se čekati daljnja odluka liječnika o mogućim promjenama u liječenju.

U ime obitelji veliko HVALA svima što uz vas nisu sami u ovoj teškoj borbi. Čvrsto vjerujemo da će u ovoj bitci pobjednički tim biti ''SVI ZA HENU'' i ''HENA ZA SVE VAS'', priopćili su organizatori ove humanitarne akcije.

Kopirati
Drag cursor here to close