Stariji brat, starija sestra najavili novu kampanju 'Jer maleni trebaju velike'
Stariji brat, starija sestra za djecu iz ranjivih kategorija

Stariji brat, starija sestra najavili novu kampanju 'Jer maleni trebaju velike'

Lifestyle / Obitelj | 07. 12. 2022. u 00:17 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Volonteri su jedina ljudska bića na licu Zemlje koja odražavaju suosjećanje ove nacije, nesebičnu brigu, strpljenje i čistu ljubav jedni prema drugima'', riječi su američke spisateljice Erme Bombeck.

Svojim velikodušnim zalaganjem volonteri kreiraju pozitivne promjene u društvu i na taj način šire misiju dobročinstva i svijet čine boljim.

Upravo je to razlog zbog kojeg su Fondacija za podršku i razvoj mentorskih programa Stariji brat, starija sestra i Udruženje za prevenciju ovisnosti NARKO-NE udružili snage i zajedno sa volonterima se družili povodom Međunarodnog dana volontera, koji se obilježava 5. prosinca.

U prostorijama Homework HUB-a, volonteri su uživali uz igre poput ‘Čovječe glupiraj se’, ‘Mikado’, ‘Gradovi i sela’, ‘Istina ili izazov’ i ‘Pictionary’, ukusne voćne koktele, fotkanje, muziku i naravno, smijeh i šale, kojih ni u jednom trenutku nije nedostajalo.

Foto: PR / Obilježavanje Međunarodnog dana volontera

Volonterka na programu Stariji brat, starija sestra, Emina Kapo, podijelila je s nama razlog zbog kojeg je ona odlučila svoje vrijeme posvetiti volontiranju: “Volontiram jer želim raditi i na usavršavanju svojih vještina, a ovaj Program je pravi način za svaki vid educiranja. Uživam u druženju sa djecom kao i svim volonterima i u svakom trenutku učim nešto novo, jer će mi sve to zasigurno koristiti u i mom budućem zanimanju.”

Vrijedne volonterke Fondacije - Anisa, Farah, Selma, Lamija, Hana, Farah, Dženita i Amila, zajedno sa direktoricom Ivanom i programskom suradnicom Nermom, iskoristile su ovaj povod i najavile početak svoje devete kampanje, a ovaj put pod nazivom “Jer maleni trebaju velike”.

Kao i prethodne kampanje, i ovaj put cilj je pribaviti novčana sredstva kako bi program Stariji brat, starija sestra mogao podržati još volontera i volonterki u ostvarivanju zajedničke misije - kreiranje sretnog djetinjstva za djecu u potrebi.

Pred timom Fondacije je izuzetno puno posla ali uz želju za humanim djelovanjem, vrhunsku organizaciju i timski duh, sve je itekako moguće.

Kopirati
Drag cursor here to close