Fondacija Stariji brat, starija sestra

Djeca zaigrala "zaboravljene igre"

Igre kao što su: "preskakanje vijače", "Lastiš", "Crna kraljica 1,2,3", "Twister", "Hula-hop" i "Između dvije vatre" izazvale su oduševljenje kako kod najmlađih tako i kod onih malo starijih.
Lifestyle / Obitelj | 29. 06. 2022. u 13:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sunčan dan, vesela lica, zabavne igre, pozitivna energija i osmijesi svih prisutnih rezultirali su sretnim trenucima i itekako ugodnom druženju u Centru za edukaciju, sport i rekreaciju "Safet Zajko".

Naime, proteklu nedjelju od 17:00 sati starija i mlađa braća i sestre programa Stariji brat, starija sestra, volonteri Udruženja za prevenciju ovisnosti NARKO- NE i Fondacije Muharem Berbić kao i svi ostali posjetioci Centra uživali su zabavnim igrama koje su pripremili volonteri Fondacije za podršku i razvoj mentorskih programa Stariji brat, starija sestra.

Foto: PR / Djeca zaigrala "zaboravljene igre" 

U sklopu kampanje "Trčimo za dječji osmijeh" organizirali su druženje pod nazivom "Zaboravljene igre" kroz koje su igrali igre koje su zasigurno obilježile djetinjstvo mnogih. Igre kao što su: "preskakanje vijače", "Lastiš", "Crna kraljica 1,2,3", "Twister", "Hula-hop" i "Između dvije vatre" izazvale su oduševljenje kako kod najmlađih tako i kod onih malo starijih.

"Ovdje ne postoji pravilo da neko ne može igrati neku igru, bilo zbog godina ili zbog nekih drugih odrednica - svi igramo sve igre i zaista uživamo. Mlađa raja nama odraslima pokazuju neke svoje načine a mi se rado prisjećamo kako je to nekada bilo, kako smo mi igrali i uljepšavali svoje dane djetinjstva. Prelijepo druženje za cijelu obitelj i nadamo se da ćemo uskoro imati priliku opet se družiti na ovakav ili sličan način", izjavila nam je gospođa Alma koja je zajedno sa svoje dvije kćerke bila dio ovog događaja.

Foto: PR / Djeca zaigrala "zaboravljene igre" 

Također, posjetitelji su imali priliku da kroz razgovor sa starijom i mlađom braćom i sestrama saznaju nešto više o programu Stariji brat, starija sestra, o samoj kampanji koja traje do 31. srpnja ove godine kao i o načinu doniranja za fond Stariji brat, starija sestra.

Još jedan uspješan događaj je iza vrijedne ekipe Fondacije Stariji brat, starija sestra koji nastavljaju kreirati sretno djetinjstvo za djecu u potrebi. Iduća planirana aktivnost je utrka pod nazivom "Sarajevski cener" koja će se održati 15. srpnja 2022. a koju organiziraju zajedno s Udruženjem Marathon Sarajevo i Filantropski forum BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close