Nema Sunca bez svjetlosti, ni čovjeka bez ljubavi

Dijamantni pir: Ljubica i Stanko Ljubić proslavili 60 godina braka

Ljubica (82) i Stanko(85) Ljubić, bračni par iz Uzarića, protekle su nedjelje proslavili dijamantni pir, velikih 60. godina braka.
Lifestyle / Obitelj | 02. 03. 2020. u 08:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubica (82) i Stanko(85) Ljubić, bračni par iz Uzarića, protekle su nedjelje proslavili dijamantni pir, velikih 60. godina braka.

Davne 1960. godine, 29.02., Ljubica Jelić iz Mokrog i Stanko Ljubić iz Uzarića su svoju vjernost i ljubav posvjedočili pred oltarom crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije na Širokom Brijegu.

Foto: Obitelj / Obitelj Ljubice i Stanka Ljubić

Vjenčao ih je uz Božji blagoslov pokojni fra Zlatko Ćorić. Kum na vjenčanju je bio pokojni Ivan Ljubić – Stolić. Kako su oboje rođeni pred Drugi svjetski rat, život ih nije mazio te su kao i mnogi drugi bili prisiljeni ići trbuhom za kruhom. Dobar dio života su živjeli i radili u Sarajevu, a sedamdesetih nekoliko godina čak i u dalekoj Libiji.

Foto: Obitelj / Vjenčali su se 29.02.1960. godine u Širokom Brijegu

Dragi Bog je Ljubici i Stanku podario troje djece: kći Angelinu (udanu za Anđelka Glibića), te sinove Antona (supruga Vesna) i Ivana (supruga Zorica). Svi imaju svoje obitelji, tako da Ljubica i Stanko imaju desetoro unučadi: Andrea, Marko, Ivan, Josip, Ana, Vanna, Ivona, Ivana Stela, Jakov i Antonio i dvoje praunučadi: Ana i Lana.

Svoje zavjete su obnovili u nedjelju 1. ožujka 2020.godine u 11 sati u mjesnoj crkvi sv. Ante u Uzarićima, a misno slavlje je predvodio fra Mladen Sesar.

Nakon svete mise upriličen je obiteljski ručak u odličnom raspoloženju u restoranu ''Vrelo Borak''.

Foto: Obitelj / Ljubica i Stanko Ljubić proslavili 60 godina braka
Kopirati
Drag cursor here to close