Pokloni

Bračni par Gabriel uručio paketiće djeci sa down sindromom

Djeca su se neobično obradovala poklonima, a neki roditelji kazali su da žale što svi mališani nisu bili u mogućnosti danas biti u prostorijama Udruženja.
Lifestyle / Obitelj | 23. 12. 2018. u 15:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Pokloni bračnog para Gabriel Udruženju Down sindrom

Počasna bh. konzulica Đemila Talić – Gabriel i njezin muž Chris Gabriel, australski biznismen i direktor nedavno osnovane aviokompanije Fly Bosnia posjetili su danas Udruženje Down sindrom u Mostaru, te uručili božićne i novogodišnje paketiće djeci sa down sindromom koju okuplja ovo Udruženje.

Druženju sa bračnim parom Gabriel prisustvovali su roditelji svih mališana. Djeca su se neobično obradovala poklonima, a neki roditelji kazali su da žale što svi mališani nisu bili u mogućnosti danas biti u prostorijama Udruženja.

Foto: PR / Pokloni bračnog para Gabriel Udruženju Down sindrom

Talić – Gabriel, koja se od svog povratka iz Australije u domovinu između ostalog istaknula po humanitarnom radu, kazala je da je pažnja djeci sa down sindromom obaveza svih nas.

''Njihova radost i osmijesi sa kojim su nas dočekali su nešto posebno. Zaista sam sretna što sam ih dana posjetila. Uskoro ću to ponovo uraditi'', kazala je.

Zadovoljstvo osim djece nisu skrivali ni njihovi roditelji, koji su uz toplu dobrodošlicu zahvalili bračnom paru Gabriel koji je usrećio njihovu djecu.

Kopirati
Drag cursor here to close