Za Dom 'Marija naša nada'

BMW Syndikat organizira humanitarni skup u središtu Širokog Brijega

Lifestyle / Obitelj | 30. 12. 2016. u 10:46 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BMW Syndikat Široki Brijeg, koji okuplja vlasnike automobila njemačke marke BMW, organizira humanitarni skup u središtu Širokog Brijega.

Kako su za Bljesak.info potvrdili iz širokobriješkog BMW Syndikata, njihovi članovi te kolege iz prijateljskih klubova, ali i svi ljubitelji BMW automobila, prikupljat će novčane priloge, igračke i odjeću koju će istog dana donirati Domu Marija naša nada iz Širokog Brijega.

Prije uručenja donacije, održat će se defile BMW automobila središtem grada, a sve to uz pratnju policije, potvrdili su nam iz BMW Syndikata.

Humanitarni skup održat će se u subotu, 14. siječnja 2017. godine, na Trgu širokobrijeških žrtava s početkom u 13.00 sati, a ukoliko bude nepovoljno vrijeme, događaj će se prolongirati za sedam dana.

Podsjećamo, nekoliko dana prije Božića, Udruga Mercedes Fan Klub Hercegovina pokrenula je humanitarnu akciju čiji je cilj skupiti novčana sredstva za kupnju informatičke opreme Odjeljenju učenika s obrazovnim poteškoćama Prve osnovne škole Široki Brijeg.

Kopirati
Drag cursor here to close