Frizer objasnio kako

Želiš šiške kakve nose Jennifer Lopez i Kim Kardashian?

Kažu se da bi svaka žena trebala napraviti šiške barem jednom u životu
Lifestyle / Moda | 30. 04. 2021. u 21:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zavjesa šiške pod svjetlo reflektora ponovo stavljaju slojevite i seksi frizure koje smo već mogli vidjeti na nekim poznatim damama, a predstavljaju i sjajan izbor za proljeće. Odlično ih je u nekoliko navrata nosila i Jennifer Lopez, a za njih je, naravno, zaslužan njezin stilist za kosu Chris Appleton.

Frizer slavnih u čiju se klijentelu ubrajaju Kim Kardashian i Dua Lipa na svom Instagram profilu za sve hrabre napravio je i kratki tutorial – kako odrezati zavjesa šiške. Ako si dovoljno hrabra, uzmi škarice u ruke i pomno pogledaj Chrisov Instagram video.

Prema Chrisovim uputama, odredi sekciju kose od koje ćeš napraviti šiške i to u obliku trokuta, zatim je razdijeli po sredini. Svaku polovicu šišaj od jagodičnih kostiju do vilice izbjegavajući tupi rez. ‘’Zavjesa šiške moraju odavati dojam mekoće i slojevitosti’’, napomenuo je slavni frizer.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Chris Appleton (@chrisappleton1)

Za glamurozni i seksi dojam nanesi sredstvo za volumen kose a zatim šiške osuši fenom u smjeru zatiljaka. Naknadno volumen možeš postići uz pomoć blagih valova.

‘’Zbog tebe postupak djeluje tako lagano’’, ‘’Savršeno’’, ‘’Prekrasno’’, ‘’Pokušat ću ovo napraviti kod kuće’’, ‘’Havala na uputama, toliko su korisne da ću šiške moći napraviti i sama’’, ‘’Tvoj rad je nevjerojatan’’, mnoge pratiteljice su se oduševile Chrisovom video tutorijalom, piše miss7.

Ovaj zadatak možeš povjeriti i prijateljici ako samaraš da ima spretne ruke, a naravno najsigurnija opcija je odlazak frizeru. No, ako i pogriješiš u vlastitim pokušajima pred ogledalom, nije ni važno. Kosa raste, a  uvijek možeš naknadno rezervirati termin u omiljenom frizerskom salonu. Samo opušteno! 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Chris Appleton (@chrisappleton1)

Kopirati
Drag cursor here to close