Piramida Shopping Centar

U parfumeriju Nevena stigli kozmetički noviteti za nadolazeću sezonu

Lifestyle / Moda | 11. 09. 2017. u 16:24 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U parfumeriju Nevena stigli su noviteti za nadolazeću sezonu zbog kojih će biti malo manje teško oprostiti se od ljetnih dana.

Kuća Chanel je nakon 15 godina lansirala potpuno novi i dugo očekivani ženski miris pod nazivom Gabrielle. Samosvjestan, odvažan i buntovan karakter osnivačice kuće Chanel i njene mladenačke godine prije nego li je postala poznata kao Coco, inspirirali su najnovij Chanelov miris Gabrielle. Miris je najavljen kao apstraktni cvjetni miris.

Bvlgari predstavlja novi parfem - Goldea The Roman Night. Novi Goldea The Roman Night je mošusni cvijetno – voćni miris, po mnogima najljepši Bvlgari miris do sada. Gornje note čine bergamot, crni papar i dud. Srce je sačinjeno od crnog božura, voćnog jasmina, ruža i tuberoze. Bazu čine pačuli, crni mošus, vetiver, mahovina.

Klasični muški miris Givenchy Gentleman u 2017.godini dobiva potpuno novu, moderniziranu reinterpretaciju Gentleman Givenchy koja teži tome da prikaže kako bi izgledao ovaj miris da je napravljen danas. Gornja nota je kruška, baza je pačuli i koža, a srce je iris i lavanda.

Ima nešto u tom trenutku kada oči zaiskre, u trenutku toplog, iskrenog osmijeha... E to nešto se na francuskom kaže L'Éclat. La Vie est Belle, L'Éclat je miris svjetleće i neprestane emocije, poziv da podijelimo svjetlo sreće! Nova magična mirisna priča iz Lancôme-a!

Novi ženski miris Gucci Bloom slavi autentičnost, vitalnost i raznolikost žene za koju stvara te onih koji se pronalaze u toj viziji. Stvoren od strane Alberta Morillasa, miris Gucci Bloom je osmišljen da se otvara poput svoga imena. Miris je zamišljen kao bogat vrt pun različitog cvijeća i te opojnih mirisa.

Gucci Guilty Absolute pour Homme. Novi muški miris namijenjen samouvjerenim muškarcima slobodnog duha. Sami miris je prožet mješavinom poruka: koža – odaje počast najplemenitijem Gucci materijalu, dok bočicu odlikuju detalji koji podsjećaju na elegantan salon uz čulne teksture drveta te boje cigara i konjaka.

Novi miris Jean Paul Gaultier Scandal odiše energijom sreće. Po danu, Scandal je gurmanski miris s notama svježeg meda, gardenije i crvene naranče, pomalo djetinjast. Po noći miris se pretvara u senzualan i zavodljiv eliksir meda i pačulija. Provokativan miris koje je otjelovljenje skandala, a nova bočica u fokus stavlja zavodljive ženske noge. Scandal!

Novi muški miris Paco Rabanne Pure XS je kompozicija orijentalne mješavine svježih začina, vrelih esencija smole i drvenastih tonova. Sadrži dominatnu dozu nota svježeg đumbira, zagrijanog putenom mješavinom smole mirtinog drveta i slatke vanilije.

Dahlia Divin Nude Eau de Parfum od Givenchy je novi cvjetni voćni miris za žene. Gornje note su kajsija i cvijet naranče; srednje note su jasmin sambac, osmantus i ruža; bazne note su bijeli mošus i svjetlo drvo. Candice Swanepoel je reklamno lice novog mirisa.

L'Envol de Cartier Eau de Toilette for Men, je posljednji novitet kuće Cartier zagovara pronalaženje vlastitih krila sa novim svitanjem svakoga dana.

Doživite laganiju i prozračniju Decadence verziju: svilenkastu i luksuznu Eau So Decadent iz mirisne kuće Marc Jacobs. Nova senzualna elegancija koja se razlikuje od zavodljive sofisticiranosti koja se vidi u izvornom mirisu. Miris je ženstven, sa primamljivim uvođenjem pjenušavih plodova i rosne svježine mekih latica.

Calvin Klein One The Gold Edition je sočan, svjež i drvenast. Sok od vrhova smokve daje trenutnu fascinaciju sa svojom energijom svježine, dok sunčana baza vetivera pruža dubinu, ostavljajući živahnu, senzualnu toplinu na koži.

L'Eau Majeure d'Issey od Issey Miyake je drveni vodeni miris za muškarce. Gornje note su bergamot i grejpfrut, srednja nota je morska, dok su bazne note drvene note i cashmeran.

Kenzo World Intense nova verzija je ženska parfema obogaćena je gurmanskim i voćnim aromama koje uključuju crnu šljivu i vaniliju.

Mirisni parovi za nju i njega

Kuća Calvin Klein se vraća u prošlost i vuče inspiraciju iz vlastitog naslijeđa. Parfem Obsession iz 1985. i Obssesion for Men iz 1986.godine nadahnuli su kreaciju novog mirisnog para – Obsessed for women and Obsessed for men. Mirisni par bi trebao odraziti ideju o sjećanju, čežnji i želji, kao i suvremena interpretacija originalnog koncepta o tragovima nekog drugog na vašoj koži.

Novi mirisi Boss The Scent Intense for HIM and HER otvaraju novo poglavlje priče o zavođenju. Boss mirisi stvaraju potpuno novu sliku moćne igre zavođenja s novim Boss The Scent Intense zavodljivim mirisom za nju i njega. Mirisi su zavodljiva, prepoznatljiva parfemska voda, s većom koncentraciju mirisnih ulja i pojačanim intenzitetom glavnih sastojaka.

Novi muški i ženski parfem Emporio Armani YOU together stronger. Mirisni duo jednake snage. Jedan, savršeno ženstven. Drugi, raskošno muževan. Komuniciraju, izazivaju i zavode jedno drugo. Njezin miris pod nazivom Because it's you radostan, slastan, iskričav i jednostavno neodoljiv. Njegov miris Stronger with you zrači urođenom elegancijom i mladenačkom ležernošću.

Make up

Inspiraciju za novu Chanel make up kolekciju za nadolazeću jesen i zimu Chanel je pronašao u putovanju kroz Kaliforniju, pa se kolekcija zove Californian Travel Diary. Uz nove nijanse bestseller proizvoda, zvijezda jesenske kolekcije je Palette Essentiel, paleta koja pronalazi lakoću unutar ljepote i redefinira je za modernu ženu. Dostupna u tri nijanse, Beige Claire, Beige Medium i Beige Intense namijenjenih različitim bojama tena, Pallete Essentiel je paleta koja u jednom elegantnom i praktičnom pakiranju donosi tri različita proizvoda: kremasti korektor, highlighter i rumenilo.

Chanel Ombre Première: nova sjenila koja možete beskonačno "miksati" Čak 24 mono sjenila osmišljena su tako da svako od njih možete koristiti zasebno, ili ih “stratificirati“ odnosno nanositi slojevito. pritom nema strogih pravila – sjenila možete nanositi intuitivno, baš onako kako vama odgovara.

Njega kože

Chanel LE LIFT linija nosi tajnu svježeg i mladolikog izgleda, te se nadopunjava novim proizvodima: Flash Eye Revitalizer je moćni duo koji čine osvježavajući roll on serum obogaćen vitaminima i sheet maska za područje oko očiju koji instatno briše umor s lica, Losion hidratizira, zaglađuje i zateže kožu, Masque Nuit Reìcupérateur noćna maska odlična je za nanošenje na vrat i dekolte, a kada su vam potrebni instantno osvježenje i hidratacija kože lica, posegnite za V-Flash proizvodom.

Ove godine, Lancôme je odlučio otići korak naprijed u njezi kože kreiravši ÉNERGIE DE VIE, ciljano djelujući na štetne učinke umora izazvanog urbanim načinom života, pružajući koži odmoran izgled i zdrav sjaj. Exfoliating Mask i Eye Gel novi su dodaci postojećoj liniji, koji pružaju učinkovitiju hidrataciju i osjećaj svježine.

Rezervirajte svoj termin za profesionalno šminkanje za sve prilike koje je prilagođeno vašem tipu kože i obliku lica. Cijena šminkanja iznosi 30 KM ili GRATIS u slučaju kupovine bilo kojeg proizvoda. Koristimo najkvalitetnije kozmetičke proizvode najpoznatijih svjetskih brendova.

Vaša Parfumerija Nevena,
Mirisi mog vremena…

Kopirati
Drag cursor here to close