Modna revija

''San ljetne noći'' Stanke Zovko stiže u Čapljinu

Stanka, koja se upravo sa svojim timom vratila iz Rima gdje je posjetila i modnu reviju velikog Valentina, puna je dojmova.
Lifestyle / Moda | 13. 07. 2022. u 15:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''San ljetne noći'' naziv je revije Stanke Zovko, koja će se, na ljetnoj pozornici čapljinske ''Storije'' održati u petak, 15. srpnja od 21 sat.

U prekrasnom će ambijentu Stanka Zovko pokazati svoju novu kolekciju za ljeto 2022., za koju je ekskluzivni modni editorijal sniman na nekim od najznačajnijih i najreprezentativnijih znamenitosti Rima poput Piazze di Spagne, Fontane di Trevi, Piazze Navone.

Stanka, koja se upravo sa svojim timom vratila iz Rima gdje je posjetila i modnu reviju velikog Valentina, puna je dojmova.

''Inspirirani ljetnim danima, Vječnim gradom i, naravno, ljudima koji svakodnevno kreiraju svoje priče, nastala je moja nova kolekcija. Kao i uvijek – krojevi, uzorci, tkanine – sve je pažljivo birano i pretočeno u jedinstvene i bezvremenske komade odjeće. Kolekcija obiluje nosivim komadima čija se posebnost krije u preciznoj izradi, dojmljivim detaljima i ručnom radu što oduvijek karakterizira OZZ'', kaže Stanka, već više od dva desetljeća prepoznatljivo regionalno modno ime.

Modni look upotpunit će i neobične frizure za koje će se pobrinuti Fashion studio by Maja Krnjić iz Mostara, a reviju će nositi modeli OZZ modelinga.

Voditeljska uloga povjerena je Misijani Brkić Milinković koju godinama Stanka odijeva za scenske nastupe, a večer će glazbeno obojiti Anja i Tihomir Krtalić.

Da bi modni ljetni san bio potpun, tu je i izbor najzavodljivijih ljetnih koktela.

''Sanjajte sa Stankom Zovkom i njezinom OZZ čarolijom pretočenom u nestvarne bezvremenske kreacije koje će zabljesnuti na ljetnoj pozornici Storije'', poručili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close