Upoznajte BONJOUR.ba

Priča o tome kako je MODAMO.info bh.fashion concept postao BONJOUR.ba

BONJOUR.ba je nastavak lifestyle priče započete 2007.godine kao MODAMO.info.
Lifestyle / Moda | 05. 04. 2019. u 14:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već neko vrijeme na društvenim mrežama vodećeg bh.lifestyle portala MODAMO.info su objavljivani teaseri koji najavljuju redizajn i rebranding ovog medija u noviju, svježiju, moderniju i sadržajniju priču pod imenom BONJOUR.ba.

BONJOUR.ba je nastavak lifestyle priče započete 2007.godine kao MODAMO.info. Prije 12 godina MODAMO.info je osnovan kao portal s ciljem da na jednom mjestu predstavi ponudu butika grada Mostara, od kuda i naziv MODA-MO, odnosno MODAMO.info. Vremenom su na MODAMO.info počeli objavljivati i autorske članke o modi, modnim savjetima, bh.dizajnerima, bh.fotografima, modelima... a sve u nedostatku vijesti s bh.modne scene u to vrijeme, sada već davne 2007.godine. Vremenom je MODAMO.info zahvaljujući svom autorskom sadržaju s posebnim naglasom na teme iz BiH postala adresa broj jedan na kojem se okupljaju ljubitelji mode, dizajna, interijera i svega lijepog.

Foto: www.bonjour.ba / BONJOUR.ba

„Jasno je da su se trendovi u online svijetu promijenili, online mediji u BiH su se kroz ovih 12 godina okupili oko .ba domene, a mobile je u velikom porastu. Sve to, uz stalan prizvuk lokalnog medija kakav je nosio naziv MODAMO.info nam je bila inspiracija za odvažnu odluku da MODAMO.info rebrandiramo i redizajniramo. U potrazi za imenom koje neće biti teritorijalno ograničavajuće, koje će biti prepoznatljivo i koje će vam izvući osmjeh na lice i koje će u jednoj riječi oslikavati sve ono što radimo, pronašli smo riječ koja to savršeno oslikava – 'BONJOUR', što na francuskom znači 'Dobro jutro'. Želimo da dan našim čitateljima započne dobrim jutrom i lijepim pričama i upravo zato će ih na BONJOUR.ba dočekati web i mobile stranica ispunjena autorskim sadržajem u potpisu tima koji već godinama kreira sve ono što čitate na MODAMO.info. Zadržat ćemo svoj šarm i opuštenost, a obećavamo vam još više autorskih priča koje će nerijetko nositi MADE IN BIH etiketu.“, pojasnila nam je odluku o redizajnu i rebrandingu Ana Ćavar, osnivačica i direktorica portala MODAMO.info, odnosno sada BONJOUR.ba

Na BONJOUR.ba kažu da je to mjesto za sve žene (ali i muškarce) koje će uživati u lijepim pričama bez obzira započinju li svoj dan uz jaku kavu, opuštajući čaj ili osvježavajuću vodu s limunom. Na BONJOUR.ba će uživati u modnim pričama iz BiH i svijeta, stilskim trikovima, idejama za uređenje doma, ali i korisnim savjetima o roditeljstvu, karijeri ili financijama. Bez obzira jeste li majstori u budžetiranju i projektnim prijedlozima te bez imalo muke putujete svijetom s dvoje male djece ili su vam pak pojmovi kao što je bankarska mjenica i avionska karta za dijete poznati koliko i orbitalna mehanika Jupitera, na BONJOUR.ba ćete naći inspiraciju kao i konkretne savjete kako se uhvatiti u koštac s takvim (i svim sličnim) izazovima s kojima je ispunjen dan jednoj BONJOUR ženi (i njenom BONJOUR muškarcu).

Foto: www.bonjour.ba / BONJOUR.ba
Kopirati
Drag cursor here to close