Sergio Rossi

Od koronavirusa preminuo poznati talijanskai dizajner ženskih cipela

Rossijeve cipele voljele su mnoge poznate dame među kojima su Adriana Lima, Rihanna, Ariana Grande i Taylor Swift.
Lifestyle / Moda | 04. 04. 2020. u 19:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ugledni dizajner ženskih cipela Sergio Rossi umro je od posljedica koronavirusa. Rossi je preminuo u bolnici Maurizio Bufalini u Ceseni, u sjevernoj Italiji. Izvor iz bolnice potvrdio je Rossijevu smrt za CNN, ali nije otkrio bilo kakve detalje o njegovom boravku u bolnici, medicinskoj povijesti, kao ni točan datum i vrijeme smrti.

Rossijeve cipele voljele su mnoge poznate dame među kojima su Adriana Lima, Rihanna, Ariana Grande i Taylor Swift. U izjavi objavljenoj na Rossijevom službenom računu na Instagramu, Riccardo Sciutto, izvršni direktor Sergio Rossi grupe, odao je počast velikom majstoru.

"Sergio Rossi bio je majstor. Velika mi je čast što sam ga upoznao. Njegova vizija i pristup ostat će nam vodič i u rastu brenda i u poslovanju. Volio je žene i bio je u stanju uhvatiti ženstvenost na jedinstven način, stvorivši savršen produžetak ženske noge kroz cipele. Zauvijek ćemo pamtiti njegovo stvaralaštvo", rekao je Sciutto.

Rossijeva kompanija u ožujku je na Instagramu objavila da će donirati 100.000 eura (108.000 USD) za borbu protiv koronavirusa, prenosi Klix.

Kopirati
Drag cursor here to close