Prirodna kozmetika Gloria

Mostarski brand u pohodu na europsko tržište

Proizvodi branda Gloria uskoro će se naći i na značajnijim europskim tržištima čije je stroge kontrole kvalitete i vrijednosti proizvoda ovaj brand prošao s najvećom ocjenom.
Lifestyle / Moda | 08. 02. 2018. u 17:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Sarajevu je održana promocija domaćeg branda prirodne, ručno rađene kozmetike Gloria. Na samom početku nazočni novinari te ljubitelji prirodne njege lica i tijela mogli su čuti zanimljivosti o smilju i čudesnom ulju koje se iz njega dobiva. Nakon toga i stručno savjetovanje o načinima prepoznavanja prirodne njege i blagodati koje ona pruža.

Mladi kozmetički brand iz Mostara u svojoj paleti nudi 45 proizvoda za njegu lica i tijela , kao i liniju proizvoda za muškarce i bebe. U okviru wellness kutka gosti su isprobali Gloria kozmetičke preparate kao i  sirovine poput maslaca, biljnih i eteričnih ulja, a čuli su i dragocjene savjete za njegu kože.
Prirodna kozmetika ne mora nužno biti i organska, pojasnila je kreatorica i fitoaromaterapeutkinja Gloria Volarić - Galić ali moramo razlikovati pravu prirodnu kozmetiku od one kojoj je samo neopravdano dodan epitet „prirodna”.

  / Onaj proizvod koji ne možete pojesti nije u potpunosti prirodan

''Treba znati da svi proizvodi koji se reklamiraju kao prirodni ne moraju nužno to i biti. Jedno od najvažnijih pravila prirodne kozmetike glasi da onaj proizvod koji ne možete pojesti nije u potpunosti prirodan. Prirodna kozmetika ne sadrži sintetičke boje, mirise, konzervanse, mineralna ulja, silikone, parafine i ostale petrolate. Proizvedena je od prirodnih sirovina i samoniklog bilja iz čistih područja'', izjavila je Gloria.                                                 

Smilje je posljednjih godina, kako je pojasnila Gloria,  doživjelo pravi procvat u kozmetici i farmaciji zahvaljujući svom čudesnom učinku na kožu i  anti-age djelovanju.

''Pored domaćeg ulja od smilja osnov naše proizvodnje su i visokokvalitetne 100% prirodne sirovine poput hladno cijeđenih biljnih i eteričnih ulja, maslaca, prirodnog pčelinjeg voska, mirisnih vodica aromatičnog bilja, prirodne gline te sol Mrtvog mora'',  naglasila je Gloria.

  / Sirovine od kojih se spravljaju kreme su jestive, tako da nema bojazni od bilo kakve vrste kontraindikacija ili negativnih nuspojava

Prema njenim riječima, ono što se nanesete na kožu prodire u organizam kroz svega par minuta te upravo zbog toga moramo pomno birati preparate za njegu.

Brand Gloria naklonost brojnih korisnika stekao je isključivo putem linije proizvoda Zlatne kolekcije koja je glavni saveznik u borbi protiv bora, mrlja i drugih znakova starenja. Osim proizvoda od smilja može se pohvaliti luksuznim asortimanom za njegu tijela – Srebrenom kolekcijom, te linijom prozvoda za bebe i muškarce.

  / Mladi kozmetički brand iz Mostara u svojoj paleti nudi 45 proizvoda 

Sve recepture su originalne i rezultat su fitoaromaterapeutskog i farmaceutskog znanja, stečenog iskustva iskustva i  konstantnogistraživanja.

”Sirovine od kojih se spravljaju kreme su jestive, tako da nema bojazni od bilo kakve vrste kontraindikacija ili negativnih nuspojava na samoj površini kože“ - zaključila je Volarić - Galić i naglasila da je samo zdrava koža ujedno i  lijepa koža.

Proizvodi branda Gloria uskoro će se naći i na značajnijim europskim tržištima čije je stroge kontrole kvalitete i vrijednosti proizvoda ovaj brand prošao s najvećom ocjenom.

  / Ono što se nanesete na kožu prodire u organizam kroz svega par minutaKopirati
Drag cursor here to close