Najljepše

Prijavite se na izbor za Miss Federacije BiH

26 najljepših djevojaka koje budu izabrane, natječu se 8. svibnja u finalnoj večeri Miss FBiH 2020, koji će se održati u Bosanskom kulturnom centru Lukavac.
Lifestyle / Moda | 12. 03. 2020. u 16:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovogodišnji izbor Miss Federacije BiH održava se u vrijeme Sajma turizma i ekologije ''List'' u Lukavcu koji su zajedno sa Turističkom zajednicom Općine Lukavac pokrovitelji, a u cilju razvoja i promocije turizma te zaštite okoliša.

Izbor MISS FEDERACIJE BiH i ove godine ima moto Ljepota sa svrhom i postao je tradicionalna manifestacija u BIH u kojoj sa ponosom sudjeluju mladi sa područja cijele BiH. Kao takav promovira mladost, volonterizam, humanizam, ljepotu i pozitivne vrijednosti našeg društva. Upravo činjenica da ovaj projekt ima i kulturno-edukativni i humanitarni karakter, čini ga posebnim.

Direkcija izbora Miss BIH svake godine odabere neku od opće korisnih tema za cijelo društvo i zajednicu te ih promovira putem ovog najgledanijeg TV programa te time opravdava svoj epitet LJEPOTA SA SVRHOM, a ove godine sa zadovoljstvom objavljuje da će se sudionice ove manifestacije baviti pitanjem Zaštite okoliša i promocije turizma.

Posebnost ovogodišnjeg izbora je da se Miss Federacije BiH održava u vrijeme Sajma turizma i ekologije ''List'' u Lukavcu koji su zajedno sa Turističkom zajednicom Općine Lukavac pokrovitelji, a u cilju razvoja i promocije turizma te zaštite okoliša.

''Sajam turizma i ekologije je manifestacija putem koje se nastoje riješiti naši veliki problemi, a to su nezdrava okolina i zagađenja koja su i dalje prisutna u našoj zemlji. Direkcija Miss BiH ove godine upravo promovira turizam i skreće pažnju na važnost zaštite okoliša. Ovaj sajam je pravo mjesto da se prezentiraju turistički potencijali kako Općine Lukavac i Tuzlanskog kantona, tako i BiH, ali i prilika da prenesemo pozitivne primjere u razvoju turizma, ekologije, ugostiteljstva i kulture'', izjavila je Stela Zubak Jovanović, izvršni direktor Direkcije Miss BiH za Miss Svijeta.

''Pozivamo sve zainteresovane djevojke od 17-26 godina sa područja Federacije BiH da pošalju svoje podatke (ime i prezime, godine, visinu, težinu, grad, broj mobitela i jednu fotografiju) na: [email protected] , [email protected] te u inbox na Facebook stranicu Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta i instagram profil @missbihformissworld.

26 najljepših djevojaka koje budu izabrane, natječu se 8. svibnja u finalnoj večeri Miss FBiH 2020, koji će se održati u Bosanskom kulturnom centru Lukavac. Cijelu manifestaciju uživo će prenositi Federalna TV u 21h.

Rezervirajte i Vi svoje putovanje tijekom Lukavačkog sajma turizma i ekologije ''List'' u periodu od 07.05. - 09.05.2020 godine i dobro došli na izbor MISS FEDERACIJE BiH 08.05.2020.godine'', poručili su organizatori. 

Kopirati
Drag cursor here to close