Izvanserijski talent

Miljenik publike: Evo zašto svi pričaju o Austinu Butleru

Lifestyle / Moda | 17. 03. 2023. u 16:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FOTO: Profimedia / Austin Butler

Glumac Austin Butler utjelovio je razne likove u svojoj karijeri, ali je pravi vizibilitet dobio igrajući ulogu Elvisa u istoimenom holivudskom blockbusteru. Visoki plavokosi dečko iz Kalifornije izgleda kao model, pa su ga možda zbog toga holivudski producenti uporno stavljali u pretty boy ladicu.

Prepoznatljiva formula 

Zahvaljujući upravo toj ulozi, svi eminentni svjetski magazini stavljali su Austina za naslovnicu, a on je svojom maestralnom ulogom u flimu Elvis pokazao izvanserijski talent. Diljem Hollywooda, ali i izvan njega, posljednjih je mjeseci postao glavna tema o kojoj se priča, prenosi Journal

Video: Baz Luhrmann’s ELVIS | Official Trailer

U ovom trenutku, on je postao tip muškarca koji privlači pažnju kada uđe u sobu (često u pratnji svoje djevojke supermodela Kaie Gerber), a s tom pažnjom, potreba za kvalitetnim stilom je povećana. Međutim Butler je pronašao rješenje, stoga ne trebate dalje tražiti inspiraciju. Elvis Has Left the Building, a mi u nastavku donosimo nekoliko lookova koje možete bez problema rekreirati u svakoj prigodi.

FOTO: Profimedia / Austin Butler

Stilisti Austina Butlera pronašli su prepoznatljivu formulu koja izvrsno funkcionira za njega – a može i za vas – a sve se vrti oko nekada formalnog odjevnog komada koji je ponovo oživio upravo ovaj talentirani glumac. Riječ je o blejzeru s dvorednim kopčanjem. Godinama je to bio klasičan muški odjevni predmet, ali s vremenom su ga modernizirale mnoge zvijezde koje su ga počele kombinirati s raznim komadima – a Butler je svakako prvak u tome.

Ležeran stil 

Bez obzira na to nosi li ga preko majice bez rukava, u kombinaciji s traperica ili s prslukom i leptir mašnom, silueta ovog odjevnog komada uvijek izgleda kao pun pogodak. Ako ovakav blejzer ipak nije vaš stil, on ima rješenje i za street style kombinacije.

Austin Butler poznat je po svom ležernom stilu. Često bira jednostavne, ali upečatljive kombinacije poput traperica i jednostavnih majica kratkih rukava koje su uvijek 'it' detalj. Na njemu možemo često vidjeti i košulju na kopčanje, a kako bi začinio look svojim kombinacijama dodaje kožnu ili traper jaknu kako bi kompletirao izgled.

FOTO: Profimedia / Austin Butler

Sve u svemu, stil Austina Butlera je jednostavan, ležeran i klasičan. On zna kako kombinirati različite komade da bi stvorio moderan i udoban outfit za svaku priliku.

Butler je kreirao prepoznatljivi look, koji mu odlično pristaje. Pažljivo bira košulje i traperice, a look najčešće upotpuni dobrim komadom nakita – kao što su ogrlica ili prstenje– u stilu prave zvijezde.

Što god da odlučili, njegujte svoj stil i ostanite dosljedni sebi. Igrajte se, kombinirajte i isprobavajte razne kombinacije u kojima ćete se prije svega osjećati ugodno.

Kopirati
Drag cursor here to close