Limitirano izdanje

Kardashian i Fendi lansiraju liniju odjeće

"Inovativnost u tkaninama i obliku tipičan za Skims u sprezi s luksuzom i kvalitetom Fendija možda će se nekima činiti neočekivanim, no sličnosti između naših kreativnih vizija i ciljeva su tako bliski"
Lifestyle / Moda | 27. 10. 2021. u 14:28 Agencije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reality zvijezda, a danas poduzetnica Kim Kardashian West objavila je novu kolekciju svojeg brenda Skims u suradnji s talijanskom modnom kućom Fendi, piše Hina.

Kolekcija će biti lansirana 9. studenoga, a svaki komad odjeće imat će otisnuti monogram Skims x Fendi.

U kolekciji je i haljina od kože u velikoj paleti neutralnih tonova koja se "temelji na estetici Rima i preoblikuje tijelo u statutu", objavio je Fendi.

Odjeća je uglavnom minimalistička, tijesno pripijena uz figuru, a upravo na tome počiva komercijalni uspjeh Skimsa otkad je brend lanisran 2019. Lani je brend sklopio posao s američkim distributerom Nordstrom i od tada stalno raste. Na Olimpijskim igrama u Tokiju u srpnju Skims je postao službeni sponzor donjeg rublja američkih natjecatelja.

Međutim, zamisao o partnerstvu Fendi-Skims pala je na pamet novom umjetničkom direktoru Fendija Kimu Jonesu na sastanku sa suradnicima u Rimu.

"I Fendi i Skims imaju kulturnu snagu, one su vrlo različite, ali jednako snažne", navodi West.

"Inovativnost u tkaninama i obliku tipičan za Skims u sprezi s luksuzom i kvalitetom Fendija možda će se nekima činiti neočekivanim, no sličnosti između naših kreativnih vizija i ciljeva su tako bliski", kaže West.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kopirati
Drag cursor here to close