Andrea Zvono

Dizajnerica podrijetlom iz Hercegovine 'oblači' zvijezde

Lifestyle / Moda | 27. 11. 2013. u 08:02 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Andrea Zvono je mlada dizajnerica, koja živi i radi u Dubrovniku. Završila je Callegari talijansku školu mode i dizajna, smjer modni kreator/stilist, a iza sebe ima brojne revije, te gostovanja, a između ostalih, i sudjelovanje na reviji Vjenčanja u Splitu, Zadar Fashion nightsu, Riječkim stepenicama, te na Nivea BH Fashion weeku koji se održao u Mostaru.

Andrea je svoju prvu modnu reviju imala sa 17. godina, a njezine kreacije nosila su poznata brojna lica, poput Aleksandre Grdić, Ivane Ergić, Maje Cvjetković, Antee Kodžoman, Petre Maroje, Lorene Čavar, Kristine Lumbar, Sonje Kovač, Fani Stipković, Ines Španje, Renate Sopek, Ive Dragović, Vanje Halilović, Hane Hadžiavdagić-Tabaković, Pamele Ramljak, Franke Batelić i mnogih drugih.

Andrea, koja je podrijetlom iz Hercegovine, te je za nju kako kaže iznimno vezana, je kao što smo već rekli sudjelovala Nivea BH Fashion weeku u Mostaru, odakle nosi predivne dojmove.

''To mi je bilo lijepo iskustvo i sigurno bih opet došla, ako me vaši organizatori pozovu. Puno lijepih kolekcija sam vidjela u ono malo vremena što sam bila. Sve u svemu jako lijepo. Nisam baš puno upoznata s vašom modnom scenom, ali za sve što mogla vidjeti samo riječi pohvale imam'', rekla je Andrea za Bljesak.info.

Andrea, kojoj je možemo slobodno reći i profesija i zvanje ocjena stylinga, rekla je kako su Mostarke ''jako u trendu i prate modu, te su sve tip top sređene''. Mostarkama je Andrea za odijevanje dala čistu peticu.

Mlada dizajnerica priprema kolekciju haljina za Božić i Novu godinu, a kao inspiracija joj služi dolazak blagdana i blagdanska čarolija.

''Moje kreacije su jednostavne,opet jako primijećene i zanimljive, što je najbitnije nosive i po danu, a naravno po noći. Za svakoga ima nešto,od haljina, majica, suknji, kompleta(hlače-sako) i dugih haljina'', opisala je Andrea svoje kreacije za Bljesak.info.

Andrea unatoč postignutom, kaže kako ide korak po korak, te se nada kako će i dalje napredovati. Želi što prije ostvariti svoj san, a to je otvaranje vlastitog butika, te nastaviti raditi i dalje posao koji voli i čini je sretnom.

Kopirati
Drag cursor here to close