Modna dizajnerica

Belma Tvico-Stambol, jedna od najuspješnijih bh. modnih dizajnerica, niže uspjehe u Turskoj

Belma Tvico-Stambol, jedna od najuspješnijih bh. modnih dizajnerica, niže uspjehe u Turskoj.
Lifestyle / Moda | 17. 12. 2019. u 14:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Belma Tvico-Stambol, jedna od najuspješnijih bh. modnih dizajnerica, niže uspjehe u Turskoj.

Foto: Cihat Hidir

Nakon boravka i predstavljanja u Parizu i Milanu, te ostvarene suradnje sa nekim od najpoznatijih glumica, modela i stilistica širom svijeta, na red je došao Istanbul- turska metropola koja se posljednjih nekoliko godina profilira kao važno modno odredište.

Modna dizajnerica već duži period boravi u Istanbulu zbog prethodno dogovorenih suradnji.

Foto: PR / Belma Tvico-Stambol odjenula Irmak Örnek i glumca Merta Ali Yavuzcana

Sinoć, povodom održavanja 2. Internacionalnog Amity Festivala kratkog filma, imala je priliku odjenuti voditelje programa - glumicu Irmak Örnek i glumca Merta Ali Yavuzcana. Örnek, poznata po ulozi u slavnoj turskoj seriji Ljepotica i zvijer u kojoj igra pored proslavljenog glumca bh. porjekla Kıvança Tatlıtuğa, sinoć je kao voditeljica festivala očarala prisutne u dugoj, večernjoj haljini u potpisu Tvico-Stambol.

Crna korzet haljina, obogaćena detaljima od čipke i tila, izgledala je savršeno na sceni.

"Tako je dobro skrojena, i laka za nositi. Bilo mi je jako jednostavno kretati se u njoj, a sam dizajn je iznimno bajkovit tako da sam se osjećala kao princeza noseći je. Belma je sjajna dizajnerica, i znala je točno kako ispuniti moje želje. Sve je izgledalo savršeno i želim joj zahvaliti na prilici da nosim njezin dizajn", izjavila je Örnek za turske medije.

Yavuzcan, proslavljeni turski glumac koji trenutno igra u filmu "Ceviz Ağacı" turskog redatelja Faysala Soysala, sinoć je kao voditelj programa svoju odjevnu kombinaciju obogatio svilenom maramom u potpisu brenda Belma Tvico.

Na crno-bijelu maramu prenijeti su dijelovi povelje Kulina bana.

Ovaj modni detalj koji oživljava srednjovjekovno bosansko pismo Bosančicu.

Na ovaj način, osim što je promoviran bh. modni dizajn na internacionalnoj sceni, istaknuta je i neprocjenjiva vrijednost kulturne i povijesne baštine Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close