Dogs Trust

Uručene nagrade pobjednicima natjecanja 'Moj pas, moja odgovornost'

U natjecanju je sudjelovalo 55 škola iz 13 općina Tuzlanskog kantona, a djeca su dizajnirala postere kojima su na kreativan način pokazala znanje stečeno na Dogs Trust radionicama.
Lifestyle / Životinje | 26. 04. 2019. u 11:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjednici prvog Dogs Trust natjecanja za osnovce Tuzlanskog kantona proglašeni su u srijedu na ceremoniji koja je upriličena u Osnovnoj školi "Jala" u Tuzli. 

Foto: PR / Uručene nagrade za 13 škola pobjednica natjecanja 

Fondacija Dogs Trust organizirala je natjecanje "Moj pas, moja odgovornost" u suradnji s kantonalnim Ministarstvom obrazovanja i znanosti te partnerskom organizacijom, Fondacija tuzlanske zajednice. 

U natjecanju je sudjelovalo 55 škola iz 13 općina Tuzlanskog kantona, a djeca su dizajnirala postere kojima su na kreativan način pokazala znanje stečeno na Dogs Trust radionicama. 

Predstavnicima 13 škola koje su uime općina osvojile prvo mjesto uručeni su vaučeri za računare i tablete, priopćeno je iz Fondacije Dogs Trust. 

Foto: PR / Uručene nagrade za 13 škola pobjednica natjecanja 

Edukativno-zabavne radionice u ovom kantonu organiziraju se već četiri godine kao dio sveobuhvatne podrške Fondacije Dogs Trust trajnom i održivom rješavanju problema napuštenih pasa.

Kopirati
Drag cursor here to close