Nova rasa golubova

Predstavljanje na izložbi: "Hercegovački prugasti okretač'' postao autohtona rasa golubova

Ugledni gosti iz cijele Europe i regije će nazočiti svečanom priznanju nove rase golubova "Hercegovački prugasti okretač".
Lifestyle / Životinje | 29. 11. 2017. u 14:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga za uzgoj i zaštitu sitnih životinja "Columba" Ljubuški organizira IX. Državnu izložbu sitnih životinja u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom koja će se održati od 15. - 17.12.2017. godine.

Ova izložba je od izuzetnog značaja za Udrugu ali i za cijelu Hercegovinu koja će po prvi puta u svojoj povijesti imati autohtonu, zaštićenu i međunarodno priznatu rasu golubova "Hercegovački prugasti okretač", priopćeno je.

 Zbog izuzetno velikog značaja oko priznanja ove rase i odličnih rezultata na svim izložbama diljem zemlje, naša Udruga je ove godine dobila veliku čast da bude domaćin velike Državne izložbe sitnih životinja na kojoj će biti izloženo cca 2000 eksponata sitnih životinja koji su na raznim gradskim izložbama diljem zemlje ostvarili zapažene rezultate.Foto: Plakat izložbe - Predstavljanje na izložbi:   Foto: Plakat izložbe

 Ugledni gosti iz cijele Europe i regije će nazočiti svečanom priznanju nove rase golubova "Hercegovački prugasti okretač".

Stoga će ova izložba imati poseban povijesni značaj kako za samu Udrugu" tako i za cijelu Bosnu i Hercegovinu.

Kopirati
Drag cursor here to close