Promo

Trend tuna – ukusna i zdrava

Jedan od najboljih izvora omega-3 masnoća koje su korisne za mozak je tuna.
Lifestyle / Hrana | 02. 03. 2022. u 08:11 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve više ljudi se okreće zdravoj prehrani, a jedna od najčešće korištenih riba je tuna. Vole je i oni koji inače nisu ljubitelji ribe jer ima blag okus jednostavan za kombinirati s drugim namirnicama.

PR  / Trend tuna – ukusna i zdrava

Tuna je zdrava namirnica i stručnjaci savjetuju da je jedemo barem dva puta tjedno. Bogata je proteinima, omega 3 - masnim kiselinama i drugim korisnim nutrijentima.

Tuna obiluje vitaminima i mineralima koji pomažu našem zdravlju i tijelu na razne načine. Poboljšava imunitet, smanjuje krvni pritisak, daje glatkoću koži, a bogata je i željezom i vitaminom B koji su neophodni za zdravu cirkulaciju krvi.

PR  / Trend tuna – ukusna i zdrava

Naš mozak se sastoji od 60% masti, te su mu potrebne omega-3 masnoće kako bi pravilno funkcionirao i razvijao se. Istraživanja su pokazala da su masne kiseline neke od najvažnijih molekula za funkciju našeg mozga. Tri omega-3 masne kiseline koje se nalaze u našoj hrani su alfa-linolenska kiselina (ALA), eikozapentaenska kiselina (EPA) i dokozaheksaenska kiselina (DHA).

Jedan od najboljih izvora omega-3 masnoća koje su korisne za mozak je tuna. S obzirom na to da naše tijelo ne sadrži enzime za stvaranje omega-3 masnoća, jedini način da ih unosimo je uz pomoć ishrane.

PR  / Trend tuna – ukusna i zdrava

Ako tražite visokokvalitetnu tunu koja je cjenovno pristupačna, birajte ukusnu Trend tunu.

Trend nudi bogati asortiman konzervirane tune čije proizvode možete pronaći u svim značajnijim trgovačkim lancima širom Bosne i Hercegovine.

Trend tuna osim što je praktična za upotrebu je sjajno rješenje i za brza i jednostavna jela. Postoje mnogi recepti s tunom koje možete probati, posebno kad su salate u pitanju, ali ako nemate vremena za pripremu obroka jednostavno odaberite jedan od kvalitetnih Trend tuna proizvoda.

PR  / Trend tuna – ukusna i zdrava
Kopirati
Drag cursor here to close