Srednja strojarska škola Fausta Vrančića

Srednja strojarska škola obilježila Dane kruha i zahvalnosti za plodove

Srednja strojarska škola Fausta Vrančića organizirala je tradicionalno obilježavanje Dane kruha i zahvalnosti za plodove.
Lifestyle / Hrana | 21. 10. 2022. u 13:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srednja strojarska škola Fausta Vrančića organizirala je tradicionalno obilježavanje Dane kruha i zahvalnosti za plodove.

Svaki odjel uredio je svoj štand izradom prikladnih plakata, prezentacijom tradicionalnih jela kao što su uštipci, štrudle, kiflice, kruh i još mnogo plodova naše zemlje.

Budući da su Dani kruha natjecateljskog karaktera stručni žiri morao je odlučiti koja tri štanda imaju najbolju reprezentaciju domaćinskih jela.

Stručni žiri nije imao laganu odluku jer su se svi učenici potrudili da njihovi štandovi izgledaju reprezentativno, kreativno i domaćinski, a školsko dvorište su preplavili neodoljivi mirisi ukusnih delicija.

Najbolja tri štanda stručni žiri je nagradio u ime škole zanimljivim nagradama.

Nakon proglašenja pobjednika učenici i profesori su se dogovorili da dio bogate trpeze s raznoraznih delicijama podijele sa Staračkim domom kako bi i naši stariji mogli uživati u ukusnim delicijama, a i bilo im je zadovoljstvo da kraju dana učine dobro djelo, navode iz ove škole na svojim Facebook stranicama.

Kopirati
Drag cursor here to close