Marića gaj

Slavna 'Raštikijada', jedan od najvećih kulinarskih događaja u Hercegovini počinje u utorak

Na Raštikijadi 2023. natjecat će se ekipe iz Bosne i Hercegovine i regije, a događaj tradicionalno okuplja veliki broj posjetitelja.
Lifestyle / Hrana | 28. 10. 2023. u 10:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Agroturizmu Marića gaj u Ružićima pored Gruda u utorak, 31. listopada, održava se jedan od najvećih kulinarskih događaja u Hercegovini "Rašrtikijada 2023."

Svi ljubitelji raštike imati će priliku kušati različite vrste jela pripremljene od raštike, a organizatori su pripremili i bogat zabavni program za sve posjetitelje.

"Bez obzira jeste li ljubitelj tradicionalnih jela ili ste otvoreni za nove kulinarske eksperimente, na Raštikijadi ćete pronaći nešto za svoj ukus... Dođite s obitelji i prijateljima, provedite nezaboravno vrijeme zajedno. Ova manifestacija je idealna prilika da se okupimo i uživamo u blagodatima prirode, odličnoj hrani i dobroj zabavi", poručili su iz Agroturizma Marića gaj.

Na Raštikijadi 2023. natjecat će se ekipe iz Bosne i Hercegovine i regije, a događaj tradicionalno okuplja veliki broj posjetitelja.

Nagrade se dodjeljuju za najbolje tradicionalno hercegovačko jelo od raštike i najbolje inovativno jelo, a nagrađena će biti i najšarmantnija ekipa.

Kopirati
Drag cursor here to close