Vrhunski sladoled

Slatkoljupci došli na svoje: Stigao Kinder Bueno sladoled

"Spoj vrhunskog sladoleda od lješnjaka s jezgrom od Kinder čokolade u hrskavom kornetu sa slojem kreme od Ferrero lješnjaka", stoji u opisu sladoleda.
Lifestyle / Hrana | 07. 02. 2018. u 17:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stvoren je Kinder Bueno sladoled.

"Spoj vrhunskog sladoleda od lješnjaka s jezgrom od Kinder čokolade u hrskavom kornetu sa slojem kreme od Ferrero lješnjaka", stoji u opisu sladoleda na stranici njemačkog brenda sladoleda Langnese.

Nažalost, sladoled je trenutno dostupan jedino u Njemačkoj, a uskoro će se moći nabaviti i u Švicarskoj, Austriji i Francuskoj. Naime, proizvođači su razvili marketinšku strategiju prema kojoj sladoled stiže u gradove prema temperaturama - čim se temperatura spusti ispod nule, u nekom od gradova navedenih zemalja otvara se "škrinjica" sa sladoledom, navodi Index.hr.

Ipak, sudeći prema uzbuđenju koje trenutno vlada na društvenim mrežama, ostaje nada da će proizvođači vrlo brzo prepoznati potrebu za ovom slasticom i u drugim zemljama.

Kinder Bueno nije jedino novo slatko čudo u kojem će se moći uživati ovog ljeta. Naime, Kinder sladoled dolazit će u tri varijante - Kinder kornet, Kinder na štapiću i Kinder sendvič sladoled.

Kopirati
Drag cursor here to close