Buon appetito!

Tjedan talijanske kuhinje u Mercatoru

Lifestyle / Hrana | 25. 11. 2020. u 09:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veleposlanstvo Republike Italije u Bosni i Hercegovini i ove godine organizira ''Sedmicu italijanske kuhinje u BiH'' koja će trajati od 23. do 29. studenog 2020. godine, a jedan od partnera je i Mercator BH, kao jedini trgovački lanac u BiH koji sudjeluje u ovom projektu.

Ovogodišnje izdanje će se razlikovati od prethodnih po bogatijem sadržaju kulinarskih emisija, posebnih jelovnika, webinara i kvizova, koje će ljubitelji italijanske kuhinje moći pratiti, iz sigurnosti vlastitog doma, putem Interneta.

"Jako sam sretan što treću godinu zaredom u Bosnu i Hercegovinu stiže tjedan talijanske kuhinje sa sve bogatijim programom. Talijanski način života posvećen je zdravlju i poštovanju prirode i njenih proizvoda. Pored promocija dostupnih u Mercator centrima, imat ćemo izuzetno raznovrsan program posvećen receptima i online aktivnostima, s bogatim nagradama. Veoma sam zahvalan Mercatoru što je sav materijal stavio na raspolaganje na svojoj M Mreži kako bi sigurno došao do javnosti. Uživajte u Sedmici i .... buon appetito!", rekao je veleposlanik Republike Italije u Bosni I Hercegovini Nicola Minasi.

"Izuzetno smo počašćeni što je prepoznat visoki kvalitet usluge u našim Mercator objektima i što smo i ove godine trgovački lanac od povjerenja, koji može adekvatno plasirati izvrsnu ponudu italijanskih proizvoda. Kroz naše mreže promoviramo i sve ostale sudionike u "Sedmici italijanske kuhinje" restorane i wine shop-ove širom Bosne i Hercegovine. Na taj način dajemo podršku i širimo mrežu naših poslovnih partnera, te jačamo lokalnu ponudu", izjavio je Ahmet Koštreba, generalni direktor Mercator BH.

Poštujući obavezne mjere zdravstvene zaštite u vrijeme pandemije, ove godine neće biti organizirane kulinarske radionice, a fenomenalna ponuda talijanskih proizvoda će biti predstavljena kroz virtualnu platformu M Mreža, putem koje će se pratioci moći informirati o svim aktivnostima.

Posjetite ovog tjedna Mercator centre u Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru, Tuzli i Brčkom i uvjerite se u širinu asortimana i kvalitetu talijanskih proizvoda, koje možete kupiti po sniženim cijenama.

Uključite se i u Mercatorovu M mrežu na kojoj možete pratiti sve aktivnosti, saznati nove recepte, steći kulinarske vještine i upoznati sve čari italijanske, mediteranske kuhinje.

Vaš Mercator

Kopirati
Drag cursor here to close