NutriCENTAR

Prvi event 'Secret dinner' na području Bosne i Hercegovine održava se Međugorju

Bit će to diskretna tematska večer, uz elegantnu promociju zdravlja i zdravog životnog stila u organizaciji NutriCENTAR-a Mostar, nutricionistice Marijane Zubac i suradnika.
Lifestyle / Hrana | 25. 08. 2021. u 14:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi event ovog tipa ''Secret dinner'' na području Bosne i Hercegovine održat će se 2. rujna 2021. godine u Herceg Etno selu u Međugorju, plato na jezeru.

Bit će to diskretna tematska večer, uz elegantnu promociju zdravlja i zdravog životnog stila u organizaciji NutriCENTAR-a Mostar, nutricionistice Marijane Zubac i suradnika.

Da je prevencija imperativ zdravlja potvrditi će i počasna gošća, ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo ŽZH dr.med. epidemiolog Andrea Jurić s kratkim obraćanjem gostima ističući da pravilna prehrana mora biti temelj zdravlja.

NutriCENTAR je nutricionistička kuća osnovana u Mostaru. Jedini je nutricionističko dijagnostički centara u BiH. Djeluju u poliklinikama u Mostaru i Sarajevu gdje njeguje klinički nutricionizam.

Sportski nutricionizam rade za prvotimce nogometne momčadi HŠK Zrinjski, te ovim eventom otvaraju i novi lifestyle pravac.

U središtu zbivanja bit će večera u sljedovima uz pratnju pomno odabranih vina. Obraćanje gostima imat će i najpoznatije nutricionistice iz BiH i Hrvatske – Marijana Zubac, Nikolina Barbarić i Ivana Barišić, koje će predstaviti novi ekskluzivni WelleCo brand.

Program će voditi poznata voditeljica Antonela Vučić, a vrhunac večeri biti će otkrivanje svilenog plašta sa ''secret'' kutka WelleCo izabranih proizvoda uz plesnu točku.

Kroz cijelo druženje uzvanici će moći posjetiti sponzorske kutke, a ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo ŽZH dr.med. epidemiolog Andrea Jurić će još jednom podržati rad NutriCENTRA i zaključiti da nutricionisti moraju biti produžena ruka liječniku.

Kopirati
Drag cursor here to close