Staropramen

Potpuni stranci se družili na tajnoj večeri

Uz kvalitetno piće i hranu, nije bilo teško provesti noć sa nepoznatim ljudima i uživati u njihovom društvu.
Lifestyle / Hrana | 16. 12. 2019. u 17:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Staropramen tajna večera, održana u Bijeljini proteklog vikenda, oduševila je posjetitelje, koji su priliku da budu dio ovog tajnovitog druženja dobili putem nagradne aktivacije na Staropramen Facebook stranici.

Penny Gastro pub by Staropramen je bio savršeno mjesto za ovu pomalo neobičnu večeru u Bijeljini. 

Dobitnici su sa sobom mogli povesti jednu njima dragu osobu i da zajedno dožive nezaboravno iskustvo. Pored omiljenog Staropramen piva, najsrećniji dobitnici su uživali u gastronomskim specijalitetima.

Foto: PR / Potpuni stranci se družili na tajnoj večeri

Tajna večera koju je pripremio Staropramen je osmišljena tako da posjetiocima pruži novo iskustvo koje će dugo pamtiti. Okupljeni „stranci“ uživali su u višesatnom druženju ispunjenom dobrom energijom, prijatnom glazbom i smijehom.

Iako se međusobno ne poznaju, ljubav prema Staropramen pivu glavni je „krivac“ za nova poznanstva i prijateljstva koja su se rodila poslije tajne večere.

Gastronomska ponuda nije zaostajala za vrhunskim češkim pivom, a domaćini su se potrudili da se u jelovniku nađu jela koja savršeno idu uz mnogima omiljeno pivo.

Foto: PR / Potpuni stranci se družili na tajnoj večeri

Uz kvalitetno piće i hranu, nije bilo teško provesti noć sa nepoznatim ljudima i uživati u njihovom društvu.

Industrijski prostor obogaćen je prekrasnim detaljima kojima je stvoren prijatan i topao ambijent. Stolovi dekorirani u blagdanskom stilu, lampice i svijeće zaslužne za romantičnu atmosferu, kao i Staropramen pokloni, tajnu večeru u kojoj gosti ne znaju s kime će sjediti za stolom, učinili su još posebnijom.

Cilj ove večere je ponuditi ljubiteljima dobrog piva nešto novo i drugačije, zanimljivo, ali i misteriozno, nešto što će se danima poslije prepričavati sa osmijehom na licu.

Koncept tajne večere se nastavlja, jer poslije Bijeljine, isto druženje očekuje se uskoro i u Mostaru i Sarajevu. Što je najvažnije, gosti su kući pored poklona, otišli punog stomaka, bogatiji za nova poznanstva i prijatno novo iskustvo. 

O Molson Coors BH

Molson Coors d.o.o. BH registriran je 2018. godine kao dio velike obitelji Molson Coors Brewing Company. 

Proizvodni asortiman Molson Coors BH čine proizvodi Apatinske, Zagrebačke i Pivare Trebjesa (Jelen, Ožujsko, Nikšićko pivo), te svjetski poznati brendovi premium piva kao što su Staropramen, Bavaria, Corona, Beck’s i Stella Artois, specijalna belgijska piva Leffe, Hoegaarden i njemački pivski brendovi Franziskaner i Lowenbrau. 

Za dodatne informacije o kompaniji posjetite www.jelenpivo.com / www.ozujsko.com / www.niksickopivo.com

Kopirati
Drag cursor here to close