Originalna Poli receptura

POLI s novom Poli kids linijom

Uvijek dobra ideja s S&O vitaminima (sreća i optimizam)
Lifestyle / Hrana | 17. 12. 2021. u 07:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poli Kids je nezaobilazna linija u našoj Poli obiteljskoj priči. Naime, nema dječje zabave koja prođe bez dobrih hrenovki ili ukusnih sendviča. To se odnosi i na rođendanske proslave ili bilo koju drugu dječju zabavu.

Neizostavan je i kada dijete jednostavno ne zna što bi brzo napravilo da jede i tako je nastala Poli Kids linija koja se brzo sklapa u sendvič u koji se dodaju razni sirni namazi i povrće za brzo i ukusno rješenje.

Linija Poli Kids ima manje soli i više mesa od ostalih linija. Sadrži, kao i svi proizvodi iz obitelji Poli, najkvalitetnije pileće meso i što je najbitnije, originalna je Poli receptura.

Naravno, za dijete je važno da i ambalaža bude zabavna i funny, pa tako imamo likove iz crtića koji se smiju. Poli ponovo na zabavan, inovativan i duhovit način predstavlja brend Poli, koji datira od 1974. godine.

Ali što je najvažnije - ako naša mala "čudovišta", koja su ponekad baš poput onih na Poli ambalaži, dobiju neke druge naizgled slične proizvode, odmah prepoznaju da to nije okus Polija, pa se ovaj propust više ni ne ponavlja jer je dječja iskrenost bez premca.

Proizvodi Poli kids linije su narezani ili u pakovanjima koja su prikladna za dječje obroke.

Sve majke posebno cijene da su hrenovke Poli Kids dobile zlatnu medalju na ovogodišnjem međunarodnom ocjenjivanju Agre 2021, te osim što su izvrsnog okusa, također su bez e-brojeva i aditiva, te poput ostalih Poli hrenovki sadrže čak 90% pilećeg mesa.

I opet se spremamo za još jednu zabavu. Ni ova neće proći bez Poli proizvoda koji nas sada još više raduju sa proizvodima namijenjenim djeci: Poli kids linijom.

Nekoliko sjajnih recepata za "party" koje ne smijete propustiti možete naći na stranici i učiniti svojim mališanima obrok još zanimljivijim!

Zabava može da počne!

Vaš Poli.

Kopirati
Drag cursor here to close